u lošem je stanju

"On se NADA DA ĆU JA UMRETI!" Glumica uputila strašne reči bivšem partneru nakon optužbe da je trošio pare na drugu ženu

Šenon Doerti prolazi kroz strašan životni period poslednjih godina, a uz to se i njen brak okončao na užasan način.

Šenon Doerti i Kurt Isvarijenko u danima ljubavifoto: BORISIO / Pacific coast news / Profimedia

Glumica Šenon Doertizvezda Beverli Hilsa Čari, godinama se bori s rakom dojke koji je u terminalnoj fazi i nikada nije krila koliko joj je teško i sa čime se sve nosi.

 

Njen put nije nimalo lak, a uz sve terapije i bolest muči je i odnos sa bivšim partnerom Kurtom Isvarijenkom, s kojim je bila 11 godina u ljubavi.

 

Kako prenosi People, ona tvrdi da Isvarijenko prolongira proces isplate novca njoj, jer njeni mesečni prihodi stagniraju ili se smanjuju.

 

Nije u redu da Kurtu dozvoljavaju da prolongira razvod u nadi da ću umreti pre nego što se zahteva od njega da mi plati, dok nastavlja da živi svoj život i odbacuje odgovornost ženi koja umire i s njim je bila 11 godina ― navodi Šenon Doerti.

 

Isvarijenkov advokat odbacuje ove tvrdnje i navodi da je hteo da postigne sporazum u oktobru 2023. godine, ali Doerti t onije želela. 

 

Kurt ne čeka da Šenon umre, on joj želi najbolje i želi da sve ovo razreše i ostave iza sebe ― navodi advokat.

 

S druge strane, Doerti zahteva 15.434 dolara mesečno kao mesečnu andoknadu od Isvarijenka, tvrdeći da gubi svoje zdravstveno osiguranje jer ne radi, a smanjuju se prihodi koje i dalje dobija od serije Čari.

 

Šenon Doerti u retkom izlasku s prijateljimafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona takođe optužuje bivšeg da živi ekstravagantno dok ona nema pristup novcu, njihovom avionu ili domu u Teksasu.

 

 Dok nisam mogla da radim, gomilali su se medicinski troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno leteo avionom i trošio hiljade dolara na svoja putovanja, zlatare, Guči i letove svoje "agentice", dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava da mene izdržava ― tvrdi ona.

 

FOTO: @kurtiswarienko/Instagram
FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: @kurtiswarienko/Instagram
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Celebrity Photo / Avalon / Profimedia
FOTO: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
FOTO: Instagram / theshando

 

Kad je reč o "agentici" koja se pominje, za nju je Šenonina predstavnica za štampu rekla, nakon objave da se Šenon razvodi, da mediji mogu da je kontaktiraju jer je "Intimno uključena u situaciju", čime je implicitno dato do znanja da ima nešto više od poslovnog odnosa sa Isvarijenkom.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu