inspiracija

Sužavaju gde ima viška, popunjavaju gde treba: ČAROBNE PANTALONE Melanije Tramp savršene su za letnji dan i veče

Ako morate da nosite pantalone tokom vrelog leta, odaberite ovakav model i možete biti sigurni da izgledate šik i najbolje moguće.

Melanija Tramp kloni se javnosti otkako nije prva dama Amerikefoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U jeku problema sa zakonom koje ima njen suprug, Melanija Tramp, nekadašnja prva dama Amerike, nije se oglašavala, a paparaci je prate u stopu.


Kako je poznata po čeličnom izrazu, supruga Donalda Trampa do sada nije pokazala kako se oseća, ali demonstrira, kao i obično, izvanredan stil.


Melaniju smo prvi put nakon presude Trampu videli u spektakularnom kombinezonu, a sada je ispred Tramp kule u Njujorku viđena u all white modnom izdanju koje može da posluži kao inspiracija svakoj ženi, čak i ako ima daleko plići džep od gospođe Tramp.

Ona je uslikana u beloj kombinaciji, koju čine jednostavna košulja podvrnutih rukava, bele pantalone, skupocena Hermès Birkin tašna i baletanke, a upravo je donji deo njenog stajlinga nešto što nosi duh letnje elegancije.

 

Melanija Tramp u belom modnom izdanju s baletankama foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Melanija je, naime, ponela model pantalona ravnog kroja, nogavica koje tek prate liniju noge i vizuelno izdužuju figuru, što ih čini veoma popularnim izborom među ženama svih građa. One nude daleko više od pripijene, skinny siluete, odišu duhom mode dvehiljaditih i naizgled dodaju obline i krije višak po potrebi, na nenapadan način.


Pantalone ravnog kroja su, takođe, pogodne za kombinovanje s bilo kojim tipom obuće, a dok ih je lepotica slovenačkog porekla ponela s baletankama, često ih viđamo sa salonkama, espadrilama, patikama, elegantnim papučama...

 

Prikladne su, takođe, za sve dnevne i večernje prilike, a bela boja se vezuje za leto, tako da s njima jednostavno nema greške!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Hoće li Tramp položiti zakletvu iz zatvora?