spektakl od 7.000 $

Romantično, ženstveno, VALENTINO! "Haljina koja to nije" – jedno od najlepših modnih izdanja Melanije Tramp do sad

0

Bivša prva dama Amerike pojavila se na jednom događaju na Floridi u spektakularnom komadu koji na prvi pogled podseća na haljinu

Melanija i Donald Tramp u Palm biču
Melanija i Donald Tramp u Palm bičufoto: Alon Skuy / Getty images / Profimedia

Donald Tramp možda nije bio omiljeni predsednik u istoriji Amerike, pa ni njegova supruga Melanija nije bila miljenica medija, ali kada je u pitanju njen stil – malo ko može da joj stane na crtu.


Nekadašnja prva dama SAD nije mogla da pronađe brendove koji su bili voljni da sarađuju s njom da je ovaj par bio u Beloj kući, ali je uspela da transformiše svoj način odevanja i postane jedna od najbolje obučenih žena sveta.


I po isteku Trampovog mandata, Melanija je nastavila da neguje elegantan i poslovni stil, a u svakoj prilici kada je vidimo ona oduševljava svojim modnim izborima.

Tako je bilo i minulog vikenda, kada su Donald i Melanija Tramp bili gosti milijardera Džona Polsona u Palm biču, a bivša prva dama Amerike pojavila se na gala događaju u jednoj od najlepših odevnih varijanti do sad.

1 / 5 Foto: Alon Skuy / Getty images / Profimedia

Ona je ponela kombinezon modne kuće Valentino, veličanstven komad koji na prvi pogled podseća na haljinu i izdvaja se božanstvenom lila bojom.

 

Melanija Tramp u kombinezonu modne kuće Valentino
Melanija Tramp u kombinezonu modne kuće Valentinofoto: Alon Skuy / Getty images / Profimedia

Nesvakidašnji kombinezon 3/4 rukava ima zatvoren okovratnik i od kukova se širi, a nogavice su ukrašene raskošnim cvetnim dezenom u tamnim nijansama. Isti print nalazi se na rukavima i tankom pojasu kojim je Melanija naglasila struk, a sve odiše elegancijom i romantikom.

 

Melanija Tramp u kombinezonu modne kuće Valentino
Melanija Tramp u kombinezonu modne kuće Valentinofoto: Alon Skuy / Getty images / Profimedia

Supruga Donalda Trampa uz to je ponela klasične salonke s visokim štiklama, dok je kosu podigla u punđu i izvukla nekoliko pramenova koji joj uokviruju lice.

 

 

Ovaj kombinezon Valentino je predstavio u okviru ready to wear kolekcije za proleće i leto 2020. godine, a njegova cena iznosi čak 7.000 dolara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o počecima kao modni kreator 

 

makonda-tracker