bodre orlove

I Anastasija Gudelj je bila među njima: Poznate Srpkinje na tribinama u Nemačkoj birale su iste autfite za utakmicu

Utakmica Srbije i Slovenije okupila je poznate Srpkinje na tribinama u Minhenu, a sve su nosile iste autfite.

Anastasija Gudelj na tribinama pred utakmicufoto: Nemanja Nikolić

Fudbalska reprezentacija Srbije u Minhenu igra protiv Slovenije meč drugog kola C grupe na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a dok pred malim ekranima bodrimo srpske orlove, njih na tribinama, pored vernih navijača, bodre njihove porodice i izabranice.

 

Među njima je Anastasija Gudelj, koja u Nemačkoj prati svog supruga, fudbalera Nemanju Gudelja, ali ovog puta nije sama, već joj društvo pravi njena mama Svetlana Ražnatović, kao i svekrva Olivera i zaova Vanja Gudelj.

 

Anastasiju su domaći foto-reporteri fotografisali na tribinama, zajedno sa Cecom, Oljom i Vanjom Gudelj, a sve četiri su bile zauzete dok su iščekivale da meč počne.

Zanimljivo je da su sve četiri nosile nacionalne dresove, i to one na kojima je pisalo Gudelj, a Ceca je nosila i kačket na kom piše Srbija. Na pitanje medija ovih dana ko joj je omiljeni fudbaler, Ceca je, logično, odgovorila da joj je omiljen niko drugi do njen zet Nemanja Gudelj.

 

FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Nemanja Nikolić

 

Poznate Srpkinje koje su se našle u publici sve su bile obučene upravo u nacionalne dresove, a među njima je bila i Sofija Milošević, koja bodri partnera Luku Jovića, dok je njen dres bio crvene boje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ovacije za Novaka Đokovića na Alijanc areni