SREBRNI JUBILEJ

Bezvremenska elegancija i posle više od 20 godina: Kraljica Ranija ponovo u haljini koja ima veliku EMOTIVNU vrednost

U svojoj nedavnoj proslavi srebrnog jubileja, kraljica Ranija je odabrala haljinu koja nosi posebno značenje, budući da je ista ona koju je nosila na svom prvom službenom portretu davne 1999. godine

Kraljica Ranija od Jordana proslavlja jubilej sa suprugomfoto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana je odlučila da iskoristi jednu od svojih najstarijih haljina kako bi obeležila srebrni jubilej sa svojim suprugom, kraljem Abdulahom II.

 

Na novom zvaničnom portretu, objavljenom od strane Hašemitskog kraljevskog dvora povodom njihovog srebrnog jubileja, kraljica Ranija je blistala u bezvremenskoj eleganciji.

 

Ovaj portret predstavlja omaž njihovom dolasku na jordanski presto 1999. godine. Stajala je uz svog supruga kao slika lepote i gracioznosti, prenosi tportal.

 

 

Za ovu posebnu priliku, odabrala je jednostavnu crnu haljinu strukiranog kroja, sa lađa izrezom ovratnika, upotpunjenu bordo pojasom koji simboliše Red Al-Husseina bin Alija.

 

 

Haljina koju je kraljica Ranija odabrala za svoj srebrni jubilej bila je ista kao ona koju je nosila na svom prvom zvaničnom portretu, koji je Hašemitski kraljevski dvor podelio 1999. godine.

 

 

Bonus video