SA UKUSOM

Kraljica obožava istu haljinu već 17 godina: Diorov bezvremenski model od pepeluma je kao krojen za nju

0

Elegantna i vremenski beskrajna, peplum haljina s potpisom Diora postala je zaštitni znak kraljice Maksime, otkrivajući njenu neprolaznu ljubav prema sofisticiranom stilu

Kraljica Maksima u poseti Americi sa kraljem Vilhemom
Kraljica Maksima u poseti Americi sa kraljem Vilhemomfoto: REMKO DE WAAL / AFP / Profimedia

Kraljica Maksima nosila je prepoznatljivu peplum haljinu brenda Dior još 2007. godine, a sada je ponovno zablistala u njoj tokom turneje po SAD-u.

 

Kraljica Maksima i kralj Vilhem-Aleksandar trenutno borave u Sjedinjenim Američkim Državama, gde su došli kako bi ojačali bilateralne odnose i ekonomske veze. Tokom boravka, Maksima se ističe svojim fantastičnim modnim odabirima koji prate svečanost događaja.

 

Od samog izlaska iz aviona, ova Australijanka je privukla pažnju svojim izgledom u nijansama puderasto ružičaste boje, izgledajući besprekorno u poslovnom kostimu brenda Claes Iversen.

 

Kraljica Maksima u poseti Americi
Kraljica Maksima u poseti Americifoto: REMKO DE WAAL / AFP / Profimedia

Savršeno je uskladila svoj outfit sa salonkama Gianvita Rossi iste boje, dok je dodatni sjaj dodala glamuroznim zlatnim minđušama ukrašenim dijamantima i dragim kamenjem.

 

Ono što je privuklo najviše pažnje u njenom modnom izboru tokom boravka u Americi jest njena peplum haljina. Ovaj predivan beli model midi dužine potpisuje Dior, a Maksima ga nosi s ljubavlju već 17 godina.

 

Kraljica Maksima u Dior haljini
Kraljica Maksima u Dior haljinifoto: REMKO DE WAAL / AFP / Profimedia

 

Ova haljina je prvi put predstavljena u Diorovoj kolekciji za proleće-leto 2007. godine, postajući vremenom njen omiljeni komad. Laskavi peplum kroj haljine elegantno ističe njen struk dok diskretno prekriva bokove.

 

Kraljica je dodala dodatni šarm haljini uparivši je s raskošnom zlatnom ogrlicom koja je istakla njen elegantan V-izrez.

 

 

Bonus video:

 

makonda-tracker