GLASINE SU SVE GLASNIJE

Da li je ovo zaista KRAJ LJUBAVI najlepšeg para u Holivudu? Vesti iz doma Bena Afleka i Dženifer Lopez ne slute na dobro

Samo dva dana nakon što je Džej Lo viđena sama u izlasku u Los Anđelesu vest o prodaji kuće uzdrmala je javnost 

BEN AFLEK I DŽENIFER LOPEZ PRODAJU KUĆU foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U moru glasina koje u proteklih nekoliko meseci pogađaju javnost, a tiču se omiljenog para, Bena Afleka i Dženifer Lopez, stiže još jedna - za magazin People, insajder tvrdi da je par odlučio da proda svoju kuću na Beverli Hilsu.

 

Pre samo dva dana Dženifer je viđena  kako sama izlazi u jedan poznati restoran u Los Anđelesu što je dodatno podgrejalo nagađan da par zaista ima ozbiljne probleme u braku.

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek kupili su velelepnu vilu na Beverli Hilsu u junu 2023. godine nakon što su se venčali. Zašto su kuću stavili na doboš još uvek se sa preciznošću ne zna, jer se njihovi predstavnici za medije ne oglašavaju već dugo.

Mediji su sugerisali da je Dženifer očajna i da na sve načine pokušava da zadrži Bena pored sebe i spase njihov brak. Kao jedan od očajničkih poteza jeste i njeno otkazivanje turneje koju je trebala da ima u junu.

 

Ona je tu svoju odluku saopštila 31. maja na njenoj veb stranici i tom prilikom je objasnila da joj je potrebno slobodno vreme kako bi bila sa svojom decom, porodicom i bliskim prijateljima.

 

Dan pre nego što je otkazala turneju, Lopez je uslikana sa Aflekom dok su išli da daju podršku njegovoj ćerki Vajolet (18) na ceremoniji dodele diploma. 

DŽENIFER LOPEZ PRODAJE VILU NA BEVERLI HILSU foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njih dvoje su se tom prilikom držali za ruke, pa nije moglo da se proceni da li je zaista bračna kriza u toku ili je među njima zaista sve u redu.

 

Usred izveštaja o napetosti u njenom braku sa Aflekom (51), Lopez je uslikana kada je u subotu, 8. juna, sama došla u restoran Đorđo Baldi u Los Anđelesu. Pevačica je blistala noseći krem pletenu haljinu priprijenu uz telo dok je venčani i verenički prsten blistao na njenoj ruci.

DŽEJ LO PRED TEŠKIM ZADATKOM, PRODATI VILU U KOJOJ JE ŽIVELA SA BENOMfoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema Vall Street Journalu, Aflek i Lopez su kupili vilu vrednu 61 milion dolara pre samog godinu dana i sada je ona stavljena na doboš.

 

Kuća od 38.000 kvadratnih metara nalazi se na pet hektara zemlje, ima „12 spavaćih soba, 24 kupatila, garažu za 12 automobila i bazen, plus sportski kompleks sa sadržajima za košarku i piklebol, teretanu i bokserski ring - navodi se u medijima.

 

Izvori kažu da Džej Lo trenutno živi u vili na Beverli Hilsu, dok Aflek boravi u iznajmljenoj kući nekoliko milja dalje dok snima svoj film Računovođa 2.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Džej Lo i Ben nakon veridbe