SA KIM JE DANAS TENISERSKI DASA?

Niže i pehare i lepotice: Iako ljubavni život vešto krije, šuška se da je Karlos Alkaraz osvojio srca ovih teniserki

U svetu tenisa, ne samo sportski uspesi, već i ljubavni život igrača često privlači pažnju javnosti

foto: Juergen Hasenkopf / imago sportfotodienst / Profimedia

Danas je teniski svet svedočio senzacionalnom podvigu - Karlos Alkaraz je trijumfovao nad Aleksandrom Zverevim, osvojivši titulu šampiona Rolan Garosa.

 

Današnja pobeda na Rolan Garosu označila je treći Gren slem titulu za Karlosa Alkaraza, čija je teniska karijera neosporno u usponu. Dok se često spekulisalo o njegovom ljubavnom životu, Alkaraz je vešto uspevao da sačuva svoju privatnost i o tome retko govori u medijima.

 

Iako je poznat po tome što čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, španski teniser Karlos Alkaraz je ranije bio predmet spekulacija o svom ljubavnom životu. Pominjala se veza sa teniserkom Marijom Gonzales Himenez, koja je navodno bila njegova najveća podrška.

 

Himenez, koja je iz istog grada Murcije u Španiji kao i Alkaraz, studentkinja je na putu da stekne diplomu prava na Univerzitetu u Murciji, gde pohađa studije ka dvojezičnoj diplomi.

 

Deljenjem zajedničke strasti prema sportu, njena Instagram stranica takođe pokazuje da je aktivni član Teniskog kluba Murcija, lokalnog teniskog kluba u Španiji.

 

 

Međutim, njih dvoje su okončali svoju vezu još 2021. godine, nakon čega su Karlosa povezivali sa raznim damama, o čemu on nije pružao komentare.

 

Ipak, prošle godine su španski mediji izvestili da je Karlos pronašao novu ljubav.

 

Radi se o 21-godišnjoj Loli Mirandel, francuskoj teniserki kojoj mnogi predviđaju blistavu karijeru.

 

 

Iako je Karlos jednom prilikom rekao da nije za kratke veze i da bi želeo da pronađe mirnu luku, očigledno mu to nije pošlo za rukom ni sa ovom lepoticom.

 

Kako navodi sajt thesportsrush, ovaj dasa iz sveta sporta je danas slobodan, a pre nekoliko dana, za vreme Rolan Garosa, Alkaraz je u obraćanju za medije dao otkrio kakav mu je danas ljubavni život:

 

- Da imam devojku i da me zamoli da igramo mešoviti dubl, morao bih da procenim mnogo stvari kako bih mogao da odlučim. Ako je sve u redu, zašto ne, izjavio je Karlos Alkaraz.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video: