astro

Kratak VIKEND HOROSKOP od 8. do 9. juna: Lavovi, ljubav je u vazduhu, jedan znak treba da napravi KORAK UNAZAD

Ovaj vikend će zahtevati da budete maksimalno prilagodljivi 

VIKEND HOROSKOP OD 8. DO 9. JUNAfoto: Shutterstock/wavebreakmedia

Prilagodite se svemu što vam se nađe na putu i ​​verujte svojim instinktima koji će vas voditi kroz različite izazove koji su pred vama.

 

Ovo je vreme da naučite nove stvari o sebi i sačuvate ih za budućnost. Da biste saznali više o tome šta vas čeka u vikendu koji je pred nama pročitajte sada svoj horoskop...

 

Horoskop za vikend Ovan: 8. i 9. jun 2024

 

Ovo nije vreme da sedite besposleni. Dovoljno ste planirali i sada morate da preduzmete čvrstu akciju. Vaš proaktivan stav može dovesti do novih mogućnosti. Ne zaboravite da ostanete otvoreni za predloge iz izvora koje najmanje očekujete.

 

Horoskop za vikend Bik: 8. i 9. jun 2024

 

Bikovi ovaj vikend je savršen za prepuštanje omiljenim udobnostima i uživanje u odmoru. To je dobar period za introspekciju i opuštanje vašeg uma. Parovi će pronaći radost u jednostavnim, prijatnim zajedničkim trenucima, a oni koji su sami mogu iskoristiti ovo mirno vreme da razmisle o tome šta žele u vezi.

Horoskop za vikend Blizanci: 8. i 9. jun 2024

 

Dobre vesti, Blizanci. Vaše aspiracije u karijeri se približavaju ostvarenju. Obratite posebnu pažnju tokom događaja umrežavanja jer bi uzbudljive prilike mogle biti skrivene. Ne ustručavajte se da podelite svoje ideje i budite uporni u svojim mišljenjima.

 

Horoskop za vikend za Rak: 8. i 9. jun 2024

 

Proteklih dana su bili brutalni za vas, u poslovnom smislu. Iskoristite ovo vreme da razmislite o ravnoteži između posla i privatnog života. Vodite otvoren i iskren razgovor sa svojim partnerom i razmislite o načinima da učinite svoje kućno okruženje pogodnijim za produktivnost.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

VIKEND HOROSKOP ZA 8. I 9. JUNfoto: Shutterstock / Ground Picture

Horoskop za vikend Lav: 8. i 9. jun 2024

 

Ljubav je u vazduhu za tebe ovog vikenda. Očekujte romantična iznenađenja i velike gestove. Ako ste neko ko traži ljubav, ovo je obećavajuće vreme da naletite na nešto što bi moglo da procveta u prelepu budućnost.

 

Horoskop za vikend Devica: 8. i 9. jun 2024

 

Vreme je za razbacivanje, Devica. Ovaog vikenda ćete sagledavati svoj prostor i život i na kraju se rešiti stvari koje vam više ne služe. Ovo je takođe dobar trenutak da usavršite svoje veštine ili nadoknadite zadatke koje ste zanemarili.

Horoskop za vikend Vaga: 8. i 9. jun 2024

 

Uverite se da posvećujete jednaku pažnju svom fizičkom, mentalnom i emocionalnom blagostanju. Ovog vikenda, napravite korak unazad i procenite znakove koje vam daje vaše telo i um. Neće biti dovoljno da zanemarite svoje blagostanje u ostvarivanju svojih ciljeva.

 

Horoskop za vikend Škorpija: 8. i 9. jun 2024

 

Ovog vikenda ćete biti primorani da vodite razgovore koje ste već neko vreme poricali. Pripremite se za intenzivne rasprave i katarzične razgovore. Možda će biti teško, ali bićete zahvalni kada se završi i možete nastaviti dalje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

VIKEND HOROSKOP OD 8. DO 9. JUNA foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Horoskop za vikend Strelac: 8. i 9. jun 2024

 

Izgleda da su putovanja na kartama, Strelce. Verovatno je da ćete biti odvedeni na vikend koji će vam umiriti dušu i dati vam vremena da se povežete sa sobom i svojim voljenima. Pokušajte da odete na digitalnu detoksikaciju ovog vikenda da biste se zaista uronili u svoje okruženje.

 

Horoskop za vikend Jarac: 8. i 9. jun 2024

 

Ovo je ključno vreme za tebe, Jarcu. Ne možete sada da skinete pogled sa lopte. Iskoristite vikend da odredite strategiju pristupa svojim ciljevima i zacrtate narednih nekoliko koraka. Vaš disciplinovan pristup će dati rezultate.

Horoskop za vikend Vodolije: 8. i 9. jun 2024

 

Vreme je da se opustite. Naporno ste radili prošle nedelje i sada možete da uživate kako želite. Prepustite se brizi o sebi ili priuštite sebi kupovinu, zaslužili ste!

 

Horoskop za vikend Ribe: 8. i 9. jun 2024

 

Istražite svoju duhovnu stranu ovog vikenda. Uronite duboko u svoje mentalno stanje i dozvolite vežbama koje smiruju vašu dušu da vam pomognu da obradite emocije koje ste osećali poslednjih nekoliko dana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?