za svaki dan

Lepršava, ženstvena, a kao da nema ništa na sebi: Tamara Dragičević ima najlaganiju haljinu za leto

Jedna od omiljenih domaćih glumica nepogrešivo sklapa svoje modne kombinacije, pa tako i u najležernijim prilikama izgleda fenomenalno

Tamara Dragičević uvek izgleda besprekornofoto: @ tamaradragicevic/Instagram

Popularna glumica Tamara Dragičević ove prve vrele dane u susret letu dočekuje u drugom stanju i uživa u divnom periodu.


Zvezda filma "Toma" i jedna od omiljenih pozorišnih glumica naše scene sa suprugom i kolegom Petrom Benčinom trenutno čeka njihovo treće dete, a ponosna mama Staše i malog Lazara blista u trećoj trudnoći.


Par provodi ove tople dane porodično i nedavno se uputio na odmor, a tom prilikom su podelili nekoliko fotografija koje svedoče o njihovom opuštanju i Tamarinom uobičajeno fenomenalnom stilu.

Šarmantna glumica je tako pokazala da je za jednu šetnju odabrala vrlo praktičnu mini-haljinu, a u pitanju je prijatan model savršen za letnje vreme.

 


Reč je o ciklama modelu, laganom komadu s tankim bretelama i V-izrezom koji otkriva delo leđa, a haljina pada pored tela, pa deluje veoma lagano i zgodno za najviše temperature.

 

Izuzetno praktičan model za svaki dan i ležernije prilike leprša pri koračanju, pa istovremen i rashlađuje telo i savršen je komad ako vam treba nešto jednostavno, a ipak efektno.

 

Tamara Dragičević i Petar Benčina na letovanjufoto: Instagram / petarbencina

Na jednoj od fotografija glumica je pokazala da ju je kombinovala sa crnim šeširićem, dok je Benčina podelio fotografiju na kojoj vidimo da ovaj model odlično izgleda u spoju s ravnim papučama i cegerom.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poznati kreator prokomentarisao stil naših estradnih zvezda