astro prognoza

Dnevni horoskop za 26. MAJ: Ovnovima će ljubomora uništiti dan, jedan znak treba širom da otvori oči!

Neki će danas biti vrlo srećni, drugi treba da se paze prevare.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJfoto: Shutterstock / VH-studio

Ova nedelja biće uzbudljiva za mnoge znake horoskopa. Šta su zvezde spremile za vas proverite u najnovijoj astrološkoj prognozi.

 

Ovan

 

Znate da je promena u vazduhu, ali niste sasvim sigurni kako da se nosite sa njom. Komunikacija je ključ da ono što se dešava I ide u vašu korist. Pazite na sitne, ljubomorne ljude koji mogu pokušati da sabotiraju vaš dobar rad ili pokušaju da vam pokvare planove.

 

Bik

 

Čini se da se vaš krug prijateljstva raspada i teško vam je da znate na koju stranu treba da stanete. Današnji događaji vam pružaju priliku da ostanete neutralni. Indikovane su infekcije grla i alergije. Izbegavajte kompromitujuće situacije na poslu.

Blizanci

 

Forsirate pitanja koja bi, duboko u sebi, bolje bilo ostaviti da se sama raspletu. Iskoristite današnji dan da razmislite o stvarima. Merkur vas tera da se bavite problemima kojih biste se obično klonili. Pazite na svadljive ljude i izbegavajte svađe...

 

Rak 

 

Mlađi brat ili sestra može zahtevati vreme i pažnju. Mnogo toga se dešava na frontu karijere - pazite na tu kancelariju. Stres pod kojim ste bili počinje da raste kako podrška bliskih ljudi popušta. Rešite se na koju stranu želite da idete, to je od ključne važnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

HOROSKOP ZA NEDELJU 26. MAJ foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Lav

 

Vreme provedeno na radnom mestu danas vam donosi novac, ali i mnogo sreće. Putovanja mogu doneti romantiku. Ovo je odlično vreme za rad na pitanjima samopouzdanja. Razmislite o tome koje promene treba da uvedete u svoj život.

 

Devica

 

Komplikovan prijatelj ili kolega uskoro će se promeniti. Emotivni partner može biti zahtevan i agresivan. Potrebno je da više brinete o zdravlju. Budite objektivniji, a ne emotivni jer danas će vam to biti od velike koristi. 

Vaga

 

Danas je vreme da obratite pažnju na svoje zdravlje, jer ste nedavno bili pod velikim stresom i preopterećeni ste radom. Ovo će biti profitabilna faza sa finansijskog stanovišta. Pojaviće se sredstva za povećanje prihoda i nova ulaganja će biti isplativa.

 

Škorpija

 

Škorpije danas će vam se otvoriti oči! Neprijatelj pod maskom prijatelja šteti vašoj reputaciji. Otvara se nova avenija na poslu koja će predstavljati osnovu za mnogo zadovoljstva u budućnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. MAJ foto: Shutterstock / Ann Haritonenko

Strelac

 

Iskoristite svoju inventivnost da pronađete rešenja. Možete uspostaviti nove veze ako pravilno koristite karte koje vam je život dao. Skloni ste da situaciju izvučete i postigneta maksimum iz svega što je pred vama. Ne dozvolite da vam neprijatna atmosfera pokvari dan, ostanite pribrani.

 

Jarac

 

Vaše emocije izazivaju konfuziju. Vreme je da komunicirate i stvorite drugačiju perspektivu. Vreme je da verujete u sebe, napravite izbore i preduzmete odgovarajuće mere. Sa dominantnom ženom će se morati diplomatski pozabaviti.

Vodolija

 

Nestalni ste i promene raspoloženja mogu učiniti da se osećate izolovano. Vreme je za zabavu! Nasleđe, zaklade i nekretnine donose vam novac. Očekujte slavlje i ponovni susret sa starim prijateljima.

 

Ribe

 

Romantika i sve ugodne aktivnosti u slobodno vreme izgledaju kao davna prošlost za vas. Sada je dobar trenutak da napravite pauzu, opustite se i zauzmete čvrst stav po pitanjima srca. Provedite neko vreme u kontemplaciji ili meditaciji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?