praktične, a šik

Omiljene farmerke Džej Lo kriju 5-10 kg i nose se uvek & svugde: Ovo je 6 moćnih načina da ih kombinujete ovog proleća

Predstavljamo vam nekoliko ideja za modna izdanja s modelom farmerki koje Dženifer Lopez nosi u izlasku s drugaricama, na romantičnom ručku sa suprugom, kupovini... Bukvalno u svakoj svakodnevnoj prilici!

DŽenifer Lopez često nosi pantalone od džinsa, a jedan model joj je posebno dragfoto: jlo/Instagram

Latino diva Dženifer Lopez juče je podelila fotografiju kojom je otkrila da se sprema za "noćni izlazak s devojkama", a nije odlučila da podeli gde se uputila, već je samo svoj stajling.


Međutim, paparaci koji su joj uvek za petama uskoro su je spazili ispred jednog poznatog restorana u Njujorku, gde se Džej Lo pojavila u vrlo šik stajlingu.


Pevačica je glumica odabrala je krem rolku, braon strukirani sako i udobne Gucci farmerke širokih nogavica, kakve će uskoro dominirati ulicama svetskih metropola.

 

Dženifer Lopez u trendi farmerkama za sve prilikefoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, u pitanju nisu vrećaste farmerke kakve Dženifer obožava, što joj često zameraju jer one vizuelni skraćuju i šire figuru, već je u pitanju model koji je pripijen uz telo u gornjem delu, dok se nogavice šire.

Džej Lo nosi slične modele pantalona od teksasa sve češće u poslednje vreme, a uvek ih kombinuje s obućom s visokim štiklama, uglavnom s platformama koje joj pružaju stabilnost i pomažu da izduži figuru.

 

Pogledajte u galeriji kako Dženifer Lopez nosi ovaj model džinsa.

Dženifer Lopez često nosi farmerke širokih nogavica koje nisu baggy već se šire tek ispod kukova FOTO: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Dženifer Lopez često nosi farmerke širokih nogavica koje nisu baggy već se šire tek ispod kukova FOTO: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Dženifer Lopez često nosi farmerke širokih nogavica koje nisu baggy već se šire tek ispod kukova FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Dženifer Lopez često nosi farmerke širokih nogavica koje nisu baggy već se šire tek ispod kukova FOTO: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia
Dženifer Lopez često nosi farmerke širokih nogavica koje nisu baggy već se šire tek ispod kukova FOTO: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako je sada već jasno da trend skinny farmerki nikada neće proći, očekuje se da će uski modeli širokih nogavica uskoro stati rame uz rame s njima jer su jednako praktične i efektne.

 

Dženifer Lopez često nosi farmerke širokih nogavica koje nisu baggy već se šire tek ispod kukovafoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ideje za kombinovanje omiljenih farmerki Dženifer Lopez

 

Koju god boju da odaberete, možete biti siguran da ćete ostaviti odličan utisak, a najbolje je kombinovati ih sa uskim gornjim delom odeće i visokom potpeticom.

 

Sjajan izbor je kombinovanje takvih farmerki s vertikalnim prugama i svedenim mantilima, a u galeriji potražite inspiraciju za autfite s ovakvim pantalonama.

 

Farmerke širokih nogavica + vertikalne pruge FOTO: @thecarolinelin/Instagram
Farmerke širokih nogavica + kropovana jakna ili sako FOTO: @nlmarilyn/Instagram
Farmerke širokih nogavica + jarki blejzer FOTO: @venswifestyle/Instagram
Farmerke širokih nogavica + teksas jakna FOTO: itsmekellieb/Instagram
Farmerke širokih nogavica + duži mantil FOTO: @sylviemus_/Instagram
Farmerke širokih nogavica + majica s natpisom FOTO: @champagnemani)/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo