dan za pamćenje

Posebna torta, trudnički stomačić i mnogo smeha: Tamara Dragičević proslavila rođendan u predivnoj atmosferi

Iako nema običaj da deli privatne trenutke, šarmantna glumica sada je otkrila kako je izgledalo njeno rođendansko slavlje na kom je okupila najmilije

Tamara Dragičević na rođendanskoj proslavifoto: @ tamaradragicevic/Instagram

Glumica Tamara Dragičević juče je proslavila 35. rođendan, a tim povodom okupila je najbliže.


Ona je organizovala slavlje na otvorenom, na kom je uživala u svom posebnom danu u društvu porodice i prijatelja, a na slavlju je bilo mnogo mališana, koji su bili zaslužni za veoma vedro raspoloženje.


Tamara, koja trenutno sa suprugom i poznatim glumcem Petrom Benčinom čeka treće dete, ugasila je i svećice pred svojim gostima nakon rođendanske pesme, i to na beloj torti na kojoj je nacrtana silueta trudničke figure uz natpis "1+1=3".

 


Za ovu priliku glumica je odabrala udoban i lagan komplet od džinsa, sastavljen od košulje širokog kroja i komfornih bermuda, koje krase crvene tračice sa strane, a kosu je pustila da pada u talasima.

 


Porodici Dragičević-Benčina je naruku išlo vreme, pa je slavlje organizovano na najtopliji dan u dosadašnjem toku godine, po letnjem vremenu, uprkos tome što je proleće tek počelo.


Glumica, koju smo gledali brojnim uspešnim ostvarenjima poput filmova "Montevideo, Bog te video" i "Toma", serije "Vojna akademija" i brojnih pozorišnih serija, nedavno je saopštila simpatičnom fotografijom da je u drugom stanju.

 

Tamara Dragičević i Petar Benčina u braku su od 2016. godinefoto: Printscreen/Instagram/tamaradragic

Ona s Benčinom već ima ćerku Stašu i sina Lazara, a nema običaj da deli mnogo detalja o svom privatnom životu, pa su fotografije ovog slavlja prava poslastica za njene fanove.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Znate li pravo ime Eve Ras?