kakvo iznenađenje

Markantan, zgodan i javnosti NEPOZNAT: Kako izgleda i čime se bavi Nemanja, rođeni brat Ivane Španović?

Iako mu je sestra planetarno poznata, on ne voli kamere, pa retko ko zna da naša zlatna Ivana ima brata, koji je neverovatno lep, zgodan i pametan 

ROĐENI BRAT IVANE ŠPANOVIĆ JE OPASAN ŠMEKER foto: Instagram / ivanašpanović

Jedna od najuspešnijih srpskih atletičarki Ivana Španović oduševila je mnogo puta ljubitelje sporta i učinila nas ponosnim.

 

Osim zbog sportskih uspeha, Ivana je nedavno dospela u centar pažnje javnosti nakon što se saznalo da se nakon samo dve godine braka razvodi od svog izabranika, fitnes trenera Marka Vulete.

 

Njih dvoje su bili u braku od 2021. do 2023. godine. Nisu imali decu, a njihov razvod je zaprepastio mnoge. Ipak, oni se nisu mnogo obazirali na pisanje medija, oglasili su se nekoliko puta, rekli šta su imali i svako je nastavio svojim putem.

 

Marko je otišao u Dubaji, gde je počeo da radi, a Ivana je ostala u Beogradu gde vredno trenira i provodi vreme sa njoj dragim ljudima. Nakon razvoda Ivana je najveću podršku imala u svojoj porodici, ocu, majci, ali i bratu, koji je nepoznat javnosti.

 

U pitanju je Nemanja Španović, zgodni mladić, veoma lep, pametan i vredan. On ne voli pažnju medija i nije mnogo aktivan na društvenim mrežama, ali zahvaljujući jednoj fotografiji imali smo priliku da vidimo kako izgleda. 

 

 

Nemanjaživi miran i povučen život daleko od očiju javnosti. Na Instagramu tek ponekad objavi svoju fotografiju, a prednost daje mudrim mislima Ive Andrića, kineskog filozofa Laozija, ali i Majkla Džordana.

 

Komentari, većinom ženskog dela pratilaca, nižu se ispod svake Nemanjine fotografije, pa je samo pitanje vremena kada će naići neka devojka koja će uspeti da osvoji srce Nemanje s kojom će pronaći ljubav i sve što mu je potrebno. 

 

Bonus video:

Ivana vežba u teretani