TAKO SE TO RADI

Pojavila se u javnosti PRVI PUT od razvoda i sve opčinila: Ivana Španović blista u KOMBINACIJI koja je ČISTA DESETKA

2

Prošlo je tek nešto više od mesec dana od kako je Ivana stavila tačku na svoj brak i sada je, čini se vreme, da krene dalje i ne osvrće se u prošlost 

NOVI STAJLING IVANE ŠPANOVIĆ ODUŠEVIO SVE
NOVI STAJLING IVANE ŠPANOVIĆ ODUŠEVIO SVE foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Atletičarka Ivana Španović nedavno se našla u centru pažnje srpske javnosti nakon što se saznalo da se razvodi od svog supruga, fitnes trenera Marka Vulete

 

Nakon što se danima pisalo o razlozima zbog kojih su se razišli Ivana i Marko su jasno stavili do znanja da ne žele o toem da pričaju u javnosti i da je to završena priča.

 

Ivana je potom putovala, odmarala se i uživala u vremenu koje je posvetila sebi, a onda je došlo vreme da se vrati u Beograd i da nastavi da se bavi svakodnevnim obavezama. 

 

 

Godina koja je za nama bila je zlatna za našu atletičarku, a taj veliki uspeh Srpski atletski savez obeležio je svačanom ceremonijom na kom je glavna zvezda bila upravo Ivana Španović.

 

Za ovu priliku ona je ponela svetloplavo odelo klasičnog kroja koje joj je stajalo kao saliveno. Uz njega je iskombinovala plavo-belu košulju na uspravne pruge, koja je izdužila njenu liniju i učinila da izgleda sjajno.

 

Kao šlag na tortu i iznenađenje svih Ivana je ponela crne salonke na štiklu i njima celoj kombinaciji dala dozu prefinjenosti i elegancije. Svoju dugu kosu je samo pustila da neobavezno pada niz leđa i što su svi primetili, nije skidala osmeh s lica.

 

 

Ivana najviše voli da nosi odevne kombinacije koje su opuštene i udobne, ali ova specijalna prilika je zahtevala nešto elegantniji stajling.

 

Ženska odela su sve popularnija, što naročito možemo videti kod poznatih dama i influenserki. Danas, postoji mnogo varijacija na temu, a s proleća i mnogo različitih boja. Stoga, odela su postala sve samo ne monotona.

 

Bilo da birate strukirana, oversized, jednostavna, sa detaljima, upečatljiva, crna, bež, bela ili jarkih boja, izbor je samo na vama. A na šta god da se odlučite, svakako ćete se istaći. Upravo takav efekat postigla je Ivana ponevši ovo prelepo odelo, koje je vratilo vedrinu na njeno lice. 

 

Čini se da Ivana nikada bolje nije izgledala i da je vreme koje je provela na putovanjima ostavilo i te kako pozitivan uticaj na nju i njeno zdravlje i lepotu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video:

Smart causal izdanje Ane Ivanović 

 

makonda-tracker