tako se to radi!

Sirena-kroj & trudnički stomačić u prvom planu: Nina Seničar na žurki posle dodele Oskara je LEKCIJA za holivudski krem

Poznata Srpkinja bila je sa svojim suprugom Džejem Elisom gošća afterpartija koji posle dodele Oskara tradicionalno organizuje magazin Vanity Fair, i to u izdanju vrednom pamćenja

Nina Seničar redovna je gošća na prestižnim događajima u Holivudufoto: ninasenicar/instagram

U Los Anđelesu juče je održana 96. dodela Oskara, na kojoj je najveći uspeh postigao "Openhajmer" Kristofera Nolana.


Kao i obično, crveni tepih bio je jednako zanimljiv deo večeri, a na njemu smo videli veliki broj božanstvenih kreacija.

 

Margo Robi, Zendeja, Emili Blant i druge zvezde prošetale su u veoma elegantnim toaletama, a na nas je najjači utisak ostavila engleska filmska zvezda Keri Maligan u Balenciaga haljini iz 1951. godine.

Među onima koji su bili gosti afterpartija koji posle dodele Oskara tradicionalno organizuje magazin Vanity Fair i Srbija je imala svoju predstavnicu, pa smo na crvenom tepihu videli i glumicu, voditeljku i manekenku Ninu Seničar.

Nina Seničar na afterpartiju magazina Vanity Fair posle 96. dodele Oskara FOTO: Amy Sussman / Getty images / Profimedia
Nina Seničar i Džej Elis na afterpartiju magazina Vanity Fair posle 96. dodele Oskara FOTO: Amy Sussman / Getty images / Profimedia
Nina Seničar na afterpartiju magazina Vanity Fair posle 96. dodele Oskara FOTO: Amy Sussman / Getty images / Profimedia
Džej Elis na afterpartiju magazina Vanity Fair posle 96. dodele Oskara FOTO: Amy Sussman / Getty images / Profimedia
Nina Seničar i Džej Elis na afterpartiju magazina Vanity Fair posle 96. dodele Oskara FOTO: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lepa Novosađanka stigla je na ceremoniju u društvu svog supruga Džeja Elisa, poznatog holivudskog glumca s kojim trenutno čeka drugo dete, a još jednom je pokazala da je ona žena koja ne greši u ovakvim prilikama.

 

Nina Seničar na afterpartiju magazina Vanity Fair posle 96. dodele Oskarafoto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Nina je dodeli Oskara prisustvovala u crnoj plišanoj toaleti modne kuće MACH & MACH, kreaciji koja je pripijena u gornjem delu, dok se od kolena širi u raskošan sirena-kroj. Ona je ravno sečena iznad grudi, ukrašena vertikalnim prorezom sa satenskim tračicama i naglašava Ninin trudnički stomačić, a prelepa Srpkinja upotpunila je svoj stil zatvorenim sandalama brenda Gianvito Rossi i neobičnom tašnicom londonskog brenda L’alingi.

 

Nina Seničar i Džej Elis na afterpartiju magazina Vanity Fair posle 96. dodele Oskarafoto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U pitanju je model okruglog oblika, svetlucav i ukrašen kristalima, a polovinu kruga prekriva crna tkanina, pa je reč o modelu koji definitivno privlači pažnju i izdvojio se na dodeli Oskara.


Naša Nina uz to je ponela skupoceni nakit juvelirske kuće David Yurman – kratku ogrlicu, narukvicu, luksuzni prsten i efektne alke.

 


Glumica je pozirala ponosno držeći ruke na stomačiću i, moramo da primetimo, iako je prisustvovala velikom broju ovakvih događaja, nikad nije izgledala lepše!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trikovi za šminkanje u stilu holivudskih diva