i maćeha i konkurencija na pisti

Jedna fotografija otkriva SVE: U kakvim je odnosima ćerka Monike Beluči s tatinom 30 godina mlađom BIVŠOM ŽENOM?

Mnogo je raskida u ovoj priči, ali i dobrih odnosa koji su ostali nakon njih. Svi se pitaju da li je za to zaslužan sam Kasel.

Vensan Kasel i Tina Kunakifoto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Kako je svima poznato, francuski glumac Vensan Kasel se i dalje u javnosti drži na distanci od bivše supruge i poznate manekenke Tine Kunaki, iako se prema fotografijama s plaže od prošle godine može videti da je brižan otac njihovoj ćerki Amazoniji

 

Naime, njihov brak se okončao 2023, a par je zajedno dobio ćerkicu.

 

Deva Kasel, ćerka glumca Vensana Kasela i jedne od najlepših žena sveta Monike Beluči, i sama popularna manekenka, jasno nam je sada stavila do znanja u kakvoj je odnosu sa svojom bivšom maćehom.

Ranije smo, takođe, imali prilike da viđamo njih dva zajedno u javnosti i bilo je očigledno da su veoma bliske.

 

U kakvim su odnosima Deva Kasel i Tina Kunaki?

 

Čini se da je njihov odnos vrlo prisan i blizakfoto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao što znamo, Deva Kasel je redovna gošća na nedeljama mode već godinama, pa nije propustila ni Nedelju mode u Parizu ove godine.

 

Ona je učestvovala na pojedinim revijama, dok je neke modne događaje pratila iz publike, što je drži u bliskom okruženju Tine Kunaki, bivše maćehe, koja je i takođe, redovna na svim revijama.

 

 

Na reviji brenda Jacquemus pre dva dana, drugog marta, srela se sa Tinom Kunaki koja je poput nje prijateljica sa vodećim dizajnerom ove modne marke.

 

Kako nam se čini, one su i dalje su poput najboljih prijateljica. Pozirale su zajedno ove u elegantnim odelima sa originalno krojenim rukavima koji su vodeći detalje nove kolekcije popularne modne kuće.

 

Sada je i više nego očigledno da razvod nije uticao na njihov odnos, a prizor poput ovog zabeleženog u Parizu ipak se ne sreće često.

 

Deva je u dobrim odnosima i sa sadašnjom devojkom svog oca Narom Baptisti sa kojom je prošlog leta bila na plaži u Brazili gde Vensan živi. Tom prilikom im se pridružila i Leoni kao i najmlađa sestra Amazonija.

 

Ovo više nikoga ne iznenađuje, Deva definitivno neguje svoje odnose i viđa se sa devojkama svog oca bez obzira na status njihove veze.

 

Modna Nedelja u Parizu 2024. godinefoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako Deva Kasel može samostalno da bira sa kime će se družiti, nije poznato kako na ovu situaciju gleda Monika Beluči.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO:

Poznati modni dizajner govori o modi