oglasile se

U kakvim su odnosima Teya Dora i Breskvica? Pevačice se obratile jedna drugoj nakon finala Pesme za Evroviziju '24.

Nakon pobede pesme "Ramonda" u neizvesnoj završnici PZE '24, Anđela Ignjatović Breskvica, koja je važila za glavnu favoritkinju, uputila je javnu poruku, a ubrzo je dobila odgovor

Anđela Ignjatović Breskvica tokom učešća na Pesmi za Evroviziju '24 (PZE24), gde izvodi pesmu "Gnezdo orlovo"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Predstavnica Srbije na Evroviziji 2024. u Malmeu biće Teya Dora, koja će se Evropi i svetu predstaviti pesmom "Ramonda"!


Ona je odnela pobedu na festivalu Pesma za Evroviziju '24, gde joj je glavna konkurentkinja bila Anđela Ignjatović Breskvica, koja je otpevala pesmu "Gnezdo orlovo" i osvojila najviše glasove publike.


Ipak, stručni žiri prevagnuo je u korist prelepe balade inspirisane Natalijinom ramondom, srpskim simbolom snage i istrajnosti, a i dan kasnije priča se o neizvesnom finalu.

To je podstaklo i komentare o odnosu dveju pevačica, a Teya Dora i Breskvica su odmah pokazale da je među njima sve u savršenom redu.
Breskvica je napre javno čestitala koleginici na pobedi i poručila da će navijati za nju.


Želim da vam se zahvalim na svim glasovima i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi – poručila je ona na Instagramu.

 

Teya Dora predstavlja Srbiju na Evroviziji, pesmom "Ramonda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Potom se oglasila i Teya Dora, koja je podelila ovu objavu i istakla da joj drago što su Breskvica i ona bile jedna uz drugu na ovom putovanju.


Puno mi je srce što smo bile jedna drugoj podrška kroz celo ovo takmičenje. Hvala – uputila je ona poruku pevačici.

 

Breskvica i Teya Dora uputila jedna drugoj javne poruke posle finala PZE '24.foto: Instagram / iamteyadora

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Evo kako je Breskvica proslavila drugo mesto