godina zmaja

KINESKI horoskop za 2024. godinu: Koga čeka ljubav na prvi pogled, a koga uspon u karijeri?

Proverite svoje astrološke prognoze po kineskom horoskopu 2024. godine.

Godina Zmaja donosi mnogo prilika za svaki znak 2024.foto: Pixel-Shot/Shutterstock

2024. godina je puna novih prilika, ali kako ćete ih realizovati, zavisiće od vaše sposobnosti da držite do discipline.. Držite svoj um otvorenim, komunicirajte, učite, razvijajte se. Izlazite iz kuće češće i mimo svojih uverenja – samo tako možete videti koliko je lep svet oko vas. Najveći uspeh očekuje predstavnike kreativnih profesija i one koji jasno razumeju svoje dugoročne ciljeve.

 

Šta se može očekivati u 2024. za sve znake kineskog horoskopa, prognozira astrološkinja Adelin Blekmun.

 

Pacov

 

2024. će verovatno biti pozitivna godina za Pacova. Na poslu ćete imati dovoljno mogućnosti da pokažete svoje talente i unapredite svoju karijeru. Čuvajte se sukoba sa kolegama; postoji rizik da budete povređeni, čak i ako ste u pravu. Naporan rad će takođe dobro uticati na vašu finansijsku situaciju. Samci će moći da se sastanu sa svojim parom, ljubav na prvi pogled je verovatna. Pokušajte da ne budite sumnju u svoju vernost, čuvajte se provokacija.

 

Bik

 

Dobra godina. Upoznaćete mentora koji će vam pomoći da napravite veliki korak napred na svom profesionalnom polju. Vlasnici preduzeća treba da budu oprezni sa tužbama. U finansijskoj sferi, godina će biti uspešna ako preispitate svoj pristup trošenju i prestanete da kupujete nepotrebne stvari. U romantičnoj sferi, trebalo bi da se čuvate glasina i tračeva, oni mogu uništiti čak i najjače veze.

 

Tigar

 

Vaša 2024. godina biće bogata raznim događajima. Naporan rad će vam pomoći da postignete dobru poziciju i povećate prihod. Međutim, biće i više zavidnih ljudi. Pazite da ne ulazite u nepotrebne razgovore sa kolegama. Nove veze ove godine neće potrajati, ali problem je najverovatnije u vama. Promenite nešto u sebi i vaš lični život će početi da se poboljšava.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Godina Zmaja donosi mnogo prilika za svaki znak 2024.foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Zec

 

Najuspešnije oblasti u 2024. biće karijera i finansije. Nove prilike će vam se ukazati, ali da ne biste završili bez posla, nemojte rizikovati svoju reputaciju zarad drugih. Prezauzetost na poslu može dovesti do zdravstvenih problema. Pazite na svoj životni stil. U romantičnim vezama trebalo bi da naučite strpljenje i bolju kontrolu nad svojim emocijama.

 

Zmaj

 

U 2024. možete promeniti posao. Dodatno poznavanje struke će povećati vaše šanse da dobijete dobro mesto. U finansijskim stvarima, čuvajte se raznih vrsta prevara. Nemojte učestvovati u sumnjivim projektima, oni će dovesti do gubitaka. Čak i u romantičnoj sferi, klonite se onih koji žele da provere veličinu vašeg novčanika, a biće ih mnogo. Dobra godina za brak.

 

 

Zmija

 

2024. može biti prekretnica u vašem životu, ali biće promene nabolje. U romantičnoj sferi moći ćete da ostvarite svoje najdublje želje. Rast u profesionalnom polju će uključivati neke izazove, ali vaša mudrost i uvid će vas učiniti nezamenljivim. Slušajte svoju intuiciju, ona će vam pomoći i u finansijskim stvarima.

 

Konj

 

Godina rasta i dostignuća. Očekuje vas nekoliko ambicioznih projekata, ali zanesenost novim radnim obavezama može donekle zakomplikovati vaš odnos sa supružnikom. Moguća je nova, svetla romansa koja će dugo ostaviti trag u srcu. Vaše veštine slušanja će vam pomoći da rešite konflikte koji se javljaju s vremena na vreme. Postoji velika šansa da dobijete na lutriji ili napravite veoma uspešnu investiciju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Godina Zmaja donosi mnogo prilika za svaki znak 2024.foto: Pixel-Shot/Shutterstock

Ovca

 

2024. godina će Ovcama dati samopouzdanje i visoku motivaciju. Ova godina može biti bogata putovanjima koja će vam pomoći da napredujete u karijeri i pronađete nove prijatelje ili čak ljubavnika. Ali, dugo uspostavljene veze mogu biti ugrožene zbog činjenice da vam se više ne sviđa mesto u kome živite. Na sreću, vaš prihod će biti konstantno visok i moći ćete da priuštite iznajmljivanje ili kupovinu novog doma.

 

Majmun

 

Nova godina je za vas godina obnove. Nove prilike će vas čekati u svim oblastima vašeg života, ali nemojte žuriti sa drastičnim odlukama – vaši prioriteti mogu da se menjaju tokom godine. Da biste postigli sreću u ljubavi, morate staviti tačku na i u prošlim vezama, uglavnom naučiti da oprostite izdaju. Činjenica da ostajete u sivoj zoni rizikuje da vam donese mnoga neprijatna iskustva. Proradite kroz svoja ograničavajuća uverenja.

 

 

Petao

 

Godina će vam biti uspešna ako se ne raspadate pred mnogim malim poteškoćama. Glavna lekcija koju treba da naučite je da i vi možete pogrešiti. Poslušajte savete starijih i iskusnijih kolega i prijatelja. Vaše oklevanje i nevoljnost da preuzmete odgovornost mogu uticati na vašu finansijsku situaciju. U svom ličnom životu, što više zamerate drugima, to ćete češće upadati u sopstvenu zamku.

 

Pas

 

U početku vam godina ne obećava da će biti veoma uspešna, ali ako uspete da zadržite istrajnost i optimizam, moći ćete da preokrenete ovaj trend. Glavna stvar koju treba da uradite je da ponovo razmislite o sopstvenim potrebama. Ekonomičnost će vam omogućiti da preživite čak i ne baš uspešne mesece. Profesionalni razvoj je uglavnom povezan sa učenjem i sticanjem novih znanja. Otvorenost u odnosu sa partnerom pomoći će vam da izbegnete bilo kakve probleme u privatnom životu.

 

Svinja

 

2024. za Svinju će biti godina oslobađanja kreativnog potencijala. To mogu biti ili novi projekti na poslu ili želja da se potpuno promeni unutrašnjost kuće. Morate pronaći izlaz za kreativnu energiju. U krajnjem slučaju, smislite hobi za sebe. Stari finansijski problemi će nestati, a vaša prirodnia pragmatičnsot će vam pomoći da poboljšate svoju finansijsku situaciju. U ličnim odnosima izbegavajte bilo kakve veze sa prošlošću i nepromišljene postupke.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.