ASTOLOGIJA

Vikend horoskop od 26. do 28. januara: Slobodni Ovnovi - stiže LJUBAV, jedan znak mora pod hitno da se ODMORI

Na nebu se igra prava mala predstava, a vi pogledajte šta je to što čeka vaš horoskopski znak ovog vikenda

VIKEND HOROSKOP OD 26. DO 28. JANUARAfoto: Shutterstock / anatoliy_gleb

Vikend je vreme za opuštanje i uživanje. Ipak, neće svi imati mogućnost da se prepuste strastima u periodu od 26. do 28. janara.

Zavirite među zvezde i pogledajte šta je to što astrolozi predviđaju za dane vikenda koji su pred nama.

Biće uzbudljivo, za neke pomalo stresno, ali to ne treba da vas obeshrabi. Samo budete fokusirani i sve će ići baš kako ste zamislili.

Ovan


Slobodni predstavnici znaka mogu koristiti svoj šarm sa čistom savešću - pred vama je puno novih poznanstava, sasvim je moguće da ćete upoznati svoju buduću „drugu polovinu“. Porodični Ovnovi bi trebalo da više slušaju svoje supružnike, pronalaze načine da im udovolje i prave zajedničke planove.

Bik


Bikovi su veoma umorni, zato je vikend vreme kada treba da se prepuste uživanju. Prepustite i ostalima deo posla, izgradite autoritet. Glavna stvar je da ne gubite živce i da se ne svađate sa kolegama, a odmor tokom vikenda će vam pomoći da od ponedeljka ostanete hladne glave.

Blizanci


Blizanci će biti poput jarkog plamena, koji će privlačiti osobe suprotnog pola. Vreme je da izađete iz svoje čaure i dobro se zabavite. Ipak, ne preterujte i zapamtite - nema promiskuiteta ili kancelarijskih romansa. Vrlo brzo ćete upoznati pravu ljubav, pokušajte da ne dozvolite da vas osoba iz provoda zavede.

Rak


Rakove će razdirati velike i male želje, a to može napraviti ogromnu rupu u budžetu. Kontrolišite se, to je gubitak. Razmislite šta zaista želite i šta treba da uradite da biste postigli svoj cilj. Sada je veoma dobro baviti se planiranjem i samorazvojom. Vikend iskoristite na odmaranje, nikako na šoping, nije povoljno vreme.

Nastavak na sledećoj strani...

VIKEND HOROSKOP OD 26. DO 28. JANUARAfoto: Shutterstock / Alena Ozerova

Lav


Lavovi će se suočiti sa teškim zadatkom: oni moraju nekako neverovatno da održe ravnotežu između posla, kojih će biti prevelika količina, i ličnog života koji je tiho izbledeo u pozadini. Strpljenje vašeg partnera već može biti podignuto kao spomenik; nemojte dalje testirati njegovu snagu – provedite više vremena sa voljenom osobom.

Devica


Device, vreme je da zapamtite da se većina problema na svetu rešava rečima. Vaši voljeni zaista žele da vam udovolje, ali, nažalost, nemaju telepatske sposobnosti. Zbog toga ćete morati da pribegnete uobičajenom načinu komunikacije - razgovoru. I videćete koliko teškoća i nesporazuma nestaju kao sami od sebe. Vikend je vreme da se posvetite partneru i pokušate da rešite razmirice.

Vage


Vaga će početi da se nervira zbog sitnica i da se nervira zbog gluposti. Ne dozvolite sebi da padnete u ove emocije, pogotovo što za to nema objektivnih razloga, već samo unutrašnja sklonost ka melanholiji. Nemojte to istresati na svoje voljene, budite nežniji prema njima. Možda vam svima treba više ličnog prostora, i bolje je to prihvatiti nego da se svađate iz vedra neba. Okupite drage ljude, idite na ručak, vikend je vreme za uživanje.

Škorpija


U pozadini prilično napetog ličnog odnosa, kada nemate vremena, a partneru je potrebna povećana pažnja, počećete da se udubljujete u sebe i pitate se da li vam je ta veza zaista toliko potrebna. Ne donosite ishitrene odluke. Možda je lakše raskinuti, ali ako to učinite sada, bila bi greška. Iskoristite vikend da se malo više okrenete jedno drugom i shvatićete da je ona ili on baš taj pravi.

Nastavak na sledećoj strani...

VIKEND HOROSKOP OD 26. DO 28. JANUARAfoto: NDAB Creativity/Shutterstock

Strelac


Ako ste hteli da tražite novi posao, došlo je vreme. Sva je prilika da pronađete upravo ono što vam treba. Možda ćete čak i svoj hobi pretvoriti u profitabilan posao. Možete potrošiti novac na ovo, ali u suprotnom je bolje zadržati, period nije baš najpovoljniji, morate imati barem mali finansijski vazdušni jastuk. Tokom vikenda vas čeka sastanak sa osobom koja može da vam pomogne da ostvarite planove u budućnosti.

Jarac

Jarčevima će biti korisno da se sete da su oni ipak učesnici društvenog života i moraće da vode računa o drugima kako ne bi ušli u dugotrajan sukob. Ovo je pravo vreme da pokažete svojim voljenima koliko ih cenite. Organizujte seosku šetnju ili topli porodični događaj ovog vikenda. Postavite ciljeve i idite ka njima. Kako znate – mirno i sistematski. Ali nema potrebe da delite svoje planove, sve dok se to tiče samo vas.

Vodolija


Da bi vikend prošao dobro, Vodolije treba da budu veoma oprezne: da se ne mešaju u avanture, da ne odgovaraju na sumnjive i preunosne ponude i da poštuju saobraćajna pravila. I ni u kom slučaju ne bi trebalo da kršite zakon - to će vas koštati previše, i bukvalno i figurativno.

Riba


Rođaci su dobri, ali ćete u jednom trenutku početi da mislite da bi bilo bolje da ih je manje u vašem životu. Neki će želeti da vam upropaste odmor koji ste planirali za vikend - nemojte im dozvoliti. Uvek možete dati korisne savete, ali rešavanje problema za njih, posebno finansijskih, je loša ideja. Sačuvajte svoje živce i resurse.

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?