ASTROLOGIJA

Veliki horoskop za NOVOGODIŠNJU NOĆ: Vage će se rešiti toksičnih prijatelja, a ko će uploviti u NOVU ROMANSU?

0

Zavirite među zvezde i pogledajte kakva iznenađenja vas čekaju u ludoj novogodišnjoj noći

VELIKI HOROSKOP ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ
VELIKI HOROSKOP ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ foto: Shutterstock / Roman Samborskyi

Čim sat otkuca ponoć 1. januara svi postajemo potpuno novi ljudi - ili barem mislimo tako.  Ako želite da dobijete predstavu o tome šta vas očekuje u ovoj ludoj novogodišnjoj noći ovaj horoskop je tu da vam to otkrije. 

 

Možda još ne znate šta se sprema za 2024. godinu, ali astrolog Stina Garbis može vam pomoći da to shvatite.

 

- Kada mesec pređe u Devicu u novogodišnjoj noći, zvezde će nas uputiti na ono što treba nam bude u fokusu 2024. -  kaže Garbis.

 

 

Devica je poznata po svojim veštinama organizacije i planiranja, tako da je zapravo velika sreća što će ta luna biti u znaku orijentisanom na detalje dok svi postavljaju svoje ciljeve za budućnost. Ali da bismo započeli godinu na pravi način, prvo moramo da izađemo na pravi put. Za neke ljude to znači sklapanje novih prijatelja, dok drugi mogu zabavljati nove romanse.

 

Evo gde treba da usmerite svoju energiju u decembru. 31 i u danima koji slede nakon njega. Garbis deli uvid u poslednje veče godine za svaki horoskopski znak.

 

Ovan

 

Dragi Ovnovi, vreme je da sve što ste radili privedete kraju. Ukoliko to ne uspete ne uzbuđujte se. Stvari koje vam nisu od presudne važnosti ostavite u prošlosti i neka ovo veče bude trenutak od kojeg ćete početi da gledate samo u budućnost, nikako u prošlost. 

 

VELIKI HOROSKOP ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ
VELIKI HOROSKOP ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ foto: Dan Dalton / Caia Image / Profimedia

 

Bik

 

Vi verovatno volite da većinu svog vremena provodite kod kuće,ali prema Garbisu, treba da shvatite da u životu postoji više od skrivanja od svih ostalih. Dok se trudite da u svoj život unesete više zabave, „društvo će vas dočekati raširenih ruku. Češće idete na kuglanje ili provodite više vremena uživajući sa ljudima koje volite.

 

Blizanci

 

Obavezno sredite svoj prostor pre nego što krenete na svoje brojne novogodišnje zabave. Na kraju krajeva, ne želite da 2024. počnete sa neurednim domom, a možda će čak i inspirisati nove navike, poput pokretanja dnevnika ili vođenja liste dnevnih zadataka.

 

 

Rak

 

2024. je vaša za godina uspeha zbog čega Garbis preporučuje da iskoristite ovo vreme i napravite listu svih mesta koja se nadate da ćete posetiti, hobija kojima želite da se bavite i ciljeva koje želite da postignete u novoj godini.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker