novi detalji

Ovo je moralo da BOLI MNOGO VIŠE! Pike prevario Šakiru mnogo pre nego što je upoznao Klaru?!

Kako tvrde upućeni izvori, fudbaler je pevačici i ranije bio neveran, a navodno je njegova bivša ljubavnica bila njena prijateljica

Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli 12 godinafoto: EPA/Andreu Dalmau

Rastanak kolumbijske pevačice Šakire i španskog fudbalera Đerara Pikea u junu 2022. godine objavljen je tiho i mirno, da bi samo nekoliko meseci kasnije usledila prava medijska bura.


Otkrieno je da je sportista varao muzičku zvezdu, dovodio ljubavnicu u njihovu kuću, ona im je posvetila više pesama, Pike je nastavio da se viđa s ljubavnicom Klarom Čijom Marti, a tračevi su se nizali mesecima.


Baš kada deluje kao da su se strasti smirile, pojavila se nova glasina o periodu dok su Šakira i Đerar, inače roditelji dečaka Milana i Saše, još bili zajedno.

Pike prevario Šakiru i pre Klare?


Kako People na španskom jeziku prenosi tvrdnje iznete u španskoj emisiji Socialité, Klara nije prva s kojom je Pike prevario Šakiru! Štaviše, dve godine pre nego što je započeo aferu s mladom studentkinjom i hostesom, on je navodno varao nevenčanu suprugu s Anom Kajzer – Šakirinom drugaricom!

 


Kajzerova je je popularna fitnes instruktorka slavnih, najpoznatija po tome što je spremala Šakiru za njen nastup na Superboulu 2020. Udata je, ima dvoje dece, a pevačica je navodno saznala za ovu preljubu od jednog od Pikeovih zaposlenih. Kako je novinar Havijer Serijani rekao, zaposleni je "sažaljevao Šakiru".

 

Ipak, nije poznato kada je tačno ona saznala.

Ona i Ana Kajzer poznaju se godinama, a prvi put je javnost saznala da su bliske kada je fitnes instruktorka na Fejsbuku 2015. podelila da je u Barseloni sa "svojom devojčicom" Šakirom.

 

 

Kasnije su u više navrata delile zajedničke fotografije i snimke, a prošle godine Ana je na Fejsbuku napisala podužuju objavu o njoj.

 


– Kada sam tek upoznala Šakiru, imala je snažnu volju i našla svaki mogući izgovor da ne trenira. Ali je nisam bila popustljiva. Više puta sam stajala ispred njenog studija u jedan ujutro i čekala da izađe da vežbamo. Od tada mi je priznala da je mislila da ću odustati ako se previše zadrži. Ali ne! – napisala je Ana.


Idemo na 13 godina kasnije – razvila je strast za učenjem svega mogućeg o zdravlju i održavanja svog tela snažnim. Ona je, takođe, moja koleginica štreberka u srcu i hoće da zna "zašto" koje stoji iza svega. Ona nastavlja da me inspiriše svojom jačinom i snagom volje kao žena, majka, umetnica, filantropistkinja, biznismenka... A sada entuzijasta po pitanju zdravlja!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Psiholog o raskidu