jedva je preživela

Krio je vezu s 22 godine mlađom ženom: Supruga čuvenog muzičara priznala da je pokušala sebi da oduzme život

Iako je navikla na to da je njen muž okružen atraktivnim ženama, kada je saznala za njegovu četvorogodišnju aferu, voditeljka nije mogla da se pomiri s njegovom prevarom

Ozi i Šeron Ozborn u braku su od 1982. foto: Phil Loftus / Capital pictures / Profimedia

Čuveni roker Ozi Ozborn (75), nekadašnji član grupe Blackk Sabbath, jedan je od kontroverznijih muzičra proteklih decenija, a poznato je da je bio neveran supruzi Šeron Ozborn (71), s kojom je u braku od 1982. godine.


On je, kao i njegove kolege, uvek bio okružen mladim i lepim devojkama, ali je u jednom trenutku imao i dugu paralelnu vezu kojom je ugrozio svoj brak.


Kako je otkriveno pre nekoliko godina, Ozborn je od 2012. do 2016. imao aferu s frizerkom Mišel Pju, a Šeron je sada progovorila o teškom periodu kada je saznala za nju.

Uvek, uvek je imao "grupije", tako da sam navikla na to – počela je Šeron u svojoj emisiji Cut The C**p, tokom razgovora s prijateljicom Džejn Mur.

 

Ozi i Šeron Ozborn zajedno imaju troje decefoto: EPA/DANNY LAWSON / PA

Ona je otkrila i da je tada pokušala da oduzme sebi život.


Ali kada on zna ime tih osoba, gde žive i gde rade... To je potpuno drugačija stvar jer ste emocionalno uklučeni. Uzela sam ne znam ni koliko pilula. Mislila sam "Moja deca su velika, dobro su i mogu da brinu o sebi". Zato sam se predozirala i zaključala u kupatilu. Spremačica je pokušala da uđe unutra da očisti ugledala me.


U vreme kada je Šeron otkrila da ju je Ozi varao četiri godine, ona je potvrdila da se rastala od rokera i zahvalila se obožavaocima na podršci.


Ja imam 63 godine i ne mogu da živim ovako – ispričala je Šeron 2016. u svojoj emisiji The Talk. – Izbegavala sam da gledam fotografije i da čitam bilo šta. Znam šta se dešava. Ne moram to da čitam i gledam. To će samo sipati so na ranu. Ne treba mi to... On se vratio, a sada sam ja otišla od kuće.

 


Međutim, nakon izvesnog vremena mu je oprostila, a Ozi je suprugu nazvao "boginjom" zbog toga.


Šeron i ja nikada nismo bili bliski kao sada. To je divno. Šeron je bila boginja – rekao je u intervjuu za The Sun 2019. – Svi grešimo. Srećan sam što me je primila nazad. Ponekad sedim i pomislim "O čemu sam j****o razmišljao?", neću razumeti zašto sam to uradio dok sam živ.


Par zajedno ima troje dece – Keli, Ejmi i Džeka Ozborna, dok Ozi ima još troje: Džesiku, Eliota i Luisa.

 

BONUS VIDEO

Keli Ozborn o princu Hariju