zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 15. do 21. januara)

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Šta su vam zvezde pripremile ove nedelje januara?foto: Lia Koltyrina/shutterstock

Ove nedelje doći do fenomenalno moćne konjunkcije Plutona i Sunca! Prvo će se 20. januara sudariti u znaku Jarca, što može dovesti do ozbiljnih promena na polju politike, a već 21. januara spojiće se u znaku Vodolije. Poslednji put do ovakvog događaja došlo je krajem 18. veka, što ukazuje na ozbiljnu promenu svetskog poretka.

 

Nedeljni horoskop po danima za svaki znak

 

Ovan

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti susret i dijalog sa ženom (majkom, sestrom, prijateljicom) koja će vam otvoriti oči za neke važne emocionalne oblasti vašeg života. Možda osećate ozbiljnu odgovornost.

U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u znak Jarca, što znači da ćete možda imati važan poziv u vezi sa poslom ili prepisku o sastanku. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu se povezuje sa budućim čvorom, signalizirajući važnu komunikaciju koja će vam dati uvid u ono što je u trendu za vašu 2024. godinu. Možda ćete imati važan dijalog sa nekim vatrenim znakom koji će vas gurnuti ka samospoznaji.

U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu će se fokusirati na pitanje velikih finansijskih ulaganja ili zarade. Na primer, može vam se ponuditi nešto novca za ozbiljnu narudžbu. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što bi moglo uticati na promenu rukovodstva u vašoj kompaniji ili na veliku promenu u vašoj porodici. U nedelju, 21. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Vodoliji u aspektu trigona sa Mesecom u Blizancima, a verovatna je važna komunikacija s nekim prijateljem ili nekim iz tima.

 

Bik

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti susret sa grupom kreativnih ljudi ili prisustvovanje prijateljskom sastanku. Sledi ozbiljan razgovor o planovima za budućnost. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period važnih pravnih pregovora ili ćete razgovarati o planovima za odmor ili kupovini karata.

U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu spaja budući čvor, signalizirajući važnu komunikaciju koja vam može dati unutrašnji podsticaj da napravite veliki napredak. Važan kontakt nalazite na internetu. Moguć i tajni sastanak. U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu će se fokusirati na pitanje vašeg finansijskog napretka; shvatićete gde treba da se krećete. Možda će situacija biti povezana sa obukom ili planovima za putovanje u inostranstvo.

U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što može uticati na važne događaje sa nekretninama. U nedelju, 21. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima — očekuje vas novi važan cilj, vezan za poslovno partnerstvo ili romantičnu vezu. Dobićete važnu poruku u pismu ili pozivu.

Blizanci

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti sastanak sa vašim pretpostavljenima i razgovor o planovima za budućnost sa nekim od autoritativnih ljudi u vašoj porodici (muž, otac, ujak, šef). U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period razgovora o finansijama vaše porodice, kao i o investicijama i kapitalu vašeg partnera. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu se povezuje sa Čvorom budućnosti, što ukazuje na novi radni tim ili neke važne nove zadatke na poslu. Ono što se dešava u sredu i četvrtak biće aktuelno posebno u martu i aprilu, a situacija će se razvijati.

U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu će se fokusirati na pitanje vašeg zdravlja, a možda i promovisati projekat na internetu. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što može uticati na važne događaje u oblasti velikog porodičnog kapitala ili zdravlja. Na primer, možda ste nasledili nekretnine. U nedelju, 21. januara, Sunce u konjunkciji sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima za emotivni dan proboja na poslu. Na primer, doći će do porasta popularnosti. Takođe možete odlučiti da uđete u novu obuku u oblasti informacionih tehnologija.

 

Rak

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti komunikaciju sa važnim učiteljem ili mentorom ili važno pravno pitanje. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period razgovora o vezi sa svojim partnerom i možete da se bavite važnom papirologijom. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa budućim čvorom, signalizirajući napredak u pitanjima karijere. Najverovatnije ćete imati jasno razumevanje kuda dalje da se krećete i videćete dugoročne izglede u svom poslu.

U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu doneće važan sastanak sa čovekom koji ima finansijske mogućnosti i može vam pomoći da sastavite neke dokumente ili generalno ponudite partnerstvo. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što može uticati na važne događaje u vezama, pa čak i na njihovu delimičnu transformaciju. Na primer, može doći do odluke o razvodu ili braku. U nedelju, 21. januara, Sunce u konjunkciji sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima za emotivan dan sa velikom promenom u finansijama vaše porodice. Na primer, može se zaključiti dokument o nasleđivanju starog stana vašeg rođaka.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta su vam zvezde pripremile ove nedelje januara?foto: Lia Koltyrina/shutterstock

Lav

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti važno pitanje u pitanjima porodičnog kapitala i nasleđa. Možda ćete komunicirati sa nekim o krizi (sesija sa psihologom). Pored toga, Saturn često donosi komunikaciju sa lekarima. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period razgovora o poslovima, a takođe ćete želeti da se pregledate i češće ćete se dopisivati o poslu do prvih dana februara. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu spaja budući čvor, signalizirajući napredak u vašem ličnom napretku i popularnosti. Takođe postoji šansa da ćete komunicirati o pravnim pitanjima ili pokrenuti pitanje o obuci. U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu doneće vam važan susret ili veliko dostignuće u karijeri. Ono na čemu ste možda dugo radili se ostvaruje i možda ćete biti pohvaljeni. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što bi moglo da utiče na važne događaje na poslu ili na vaše zdravlje. Na primer, vaš menadžer se može promeniti, ili možete doživeti veliku promenu u vašem fizičkom stanju.

U nedelju, 21. januara, Sunce u konjunkciji sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima za emotivan dan koji uključuje veliku promenu u vašoj vezi. Na primer, na sastanku vam jedan od vaših prijatelja prizna svoja osećanja. Takođe možete osetiti da interesovanje za vas raste u vašem profesionalnom okruženju.

 

Devica

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti važnu komunikaciju sa partnerom u vezi sa zajedničkim obavezama. Potpisivanje važnih papira. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period produbljivanja u pitanja ljubavi i brige o sebi; budite pažljiviji prema svom telu, raspoloženju i osećanjima. Takođe ćete moći da posvetite više pažnje svom hobiju.

U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu se povezuje sa čvorom budućnosti, što ukazuje na ozbiljnu unutrašnju transformaciju, ali kroz doživljavanje krize. Ovo može biti zbog planova za promene u porodičnom kapitalu vaše porodice; možda ćete razgovarati o finansijskoj investiciji ili finansijama vašeg partnera. U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu Mars u Jarcu doneće važan napredak u učenju, ili ćete doživeti povećanje samopoštovanja i generalno će vam se desiti neka sreća. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što bi moglo uticati na promene u oblasti ljubavi. Vaše dete takođe možda prolazi kroz veliku promenu. Za mnoge Device ovaj dan može označiti neki poslednji dodir u pitanju ljubavnih odnosa. U nedelju, 21. januara, Sunce u konjunkciji sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima za emotivan dan rada i uspeha u karijeri. Kao da dobijete trenutak ponovnog pokretanja i jasno osetite šta je vaša svrha i duboko značenje postojanja. U svakodnevnom životu to je iskorak u pitanju samospoznaje.

 

 

Vaga

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjukciji sa Saturnom može doneti važan događaj po pitanju vašeg zdravlja. Možda imate i novi zadatak, neku vrstu obaveze. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period produbljivanja pitanja prikupljanja dokumenata za kupovinu stana ili ćete češće komunicirati sa roditeljima. Diskusija o prodaji kuće. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu se povezuje sa čvorom budućnosti, što ukazuje na naglasak na pitanjima braka ili vašeg poslovnog partnera. U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu doneće iskorak u pitanju nasleđa ili pozamašne sume za kupovinu kuće. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što bi moglo uticati na promene u industriji nekretnina. Ovog dana će se desiti ozbiljan i ključni događaj u vašoj porodici. U nedelju, 21. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima; očekuje vas emotivan dan, povezan sa promenama u ljubavnoj sferi i po pitanju dece. Mnoge Vage mogu zatrudneti.

 

Škorpija

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može doneti produbljivanje sreće, analizu vaše ljubavi u životu. Verovatno ćete želeti da vaš partner preuzme neku vrstu obaveze. Na ovaj dan će se verovatno posebna pažnja posvetiti deci. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period produbljivanja pitanja prikupljanja dokumenata, a to ćete raditi zajedno sa bračnim ili poslovnim partnerom. Nastavite sa onim što ste usporili početkom decembra.

U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu se povezuje sa budućim čvorom, što ukazuje na naglasak na vašem zdravlju, kao i na proširenje zadataka na poslu. Možda ćete ovog dana posetiti lekara i biti vam propisan tretman. Na poslu može doći do izlaganja novim zadacima. U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu doneće prijem ili potpisivanje nekih dokumenata sa partnerom.

U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što može uticati na promene u oblasti nekih vaših dokumenata u okviru statusa, titule ili položaja. Pored toga, jedan od rođaka može imati važan događaj u svom životu. U nedelju, 21. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Vodoliji u aspektu trigona na Mesec u Blizancima – očekuje vas emotivan dan, povezan sa promenom nekretnine, mesta stanovanja. Takođe, kod kuće može doći do krize ili transformativne situacije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta su vam zvezde pripremile ove nedelje januara?foto: Lia Koltyrina/shutterstock

Strelac

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjukciji sa Saturnom mogao bi da donese važan događaj u vezi sa vašim nekretninama. Takođe, vaša majka može doći da vas poseti ili ćete biti zauzeti njenim poslovima. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period produbljivanja pitanja finansija i zarade. Takođe ćete morati da se bavite ishranom. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu u konjunkciji sa budućim čvorom, što ukazuje na akcenat na ljubavnim stvarima - možda ćete komunicirati sa muškarcem, ili ćete upoznati nekoga. Takođe na ovaj dan može biti dobar događaj u životu vašeg deteta. U petak, 19. januara, Mesec u konjukciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu doneće iskorak po pitanju plate i vaših primanja. Takođe ćete se osećati bolje.

U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što bi moglo da utiče na promene u oblasti velikih finansija – dobićete veliku sumu od prodaje ili zbog završenog posla. U nedelju, 21. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Vodoliji u aspektu trigona na Mesec u Blizancima – očekuje vas važan dan vezan za zaključivanje dokumenta ili dogovora sa partnerom.

 

Jarac

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Saturnom može rodbini doneti situaciju ozbiljne odgovornosti. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period kada ćete verovatnije kupiti neke karte i pripremiti dokumenta. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu spaja budući čvor, što ukazuje na naglasak na kupovini, prodaji ili iznajmljivanju kuće. U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu doneće proboje u oblasti ljubavi kroz vaš lični aktivizam. Takođe može biti uspešan događaj u vašem ličnom poslu. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što može uticati na promene u vašoj profesiji, ili u sklopu dobijanja velikih finansija. Možda ćete dobiti sumu novca koju ste dugo želeli da uložite u projekat ili nekretninu. U nedelju, 21. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima – mogli biste da doživite veliki finansijski pomak, kao i poboljšanje zdravlja.

 

Vodolija

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjukciji sa Saturnom može vam doneti akcenat na vaše finansije i zaradu. Možda ćete morati da se pozabavite nekim zvaničnim dokumentima da biste formalizovali prijem novca. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period upuštanja u probleme prošlosti i komuniciranja sa ljudima izdaleka. Na primer, vaš bivši može da vas kontaktira, a biće prisutna i želja da se pronađu neki stari dokumenti. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu se povezuje sa Budućim čvorom, što ukazuje na akcenat na kretanju – razmišljaćete o tome gde da živite ili kako najbolje da isplanirate svoj potez. Takođe možete organizovati novu turneju ili obuku. U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu doneće iskorak u pitanju prodaje ili kupovine kuće. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što bi moglo uticati na promene na nekim starim nekretninama. Može se promeniti i situacija sa vašim šefom, ocem ili mužem, na primer, promeniće svoj cilj u životu ili poslu.

U nedelju, 21. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Vodoliji u trigonu Mesec u Blizancima – očekuje vas emotivni dan povećane lične energije. Osetićete da u vama raste neka vrsta sveobuhvatnog osećaja sreće.

 

Ribe

 

U ponedeljak, 15. januara, Mesec u Ribama u konjukciji sa Saturnom može doneti važan događaj u vezi sa vašim statusom, svrhom u životu i imidžom. Osećaćete da je vreme da se ozbiljno pozabavite svojim planovima za karijeru. U utorak, 16. januara, Merkur prelazi u Jarca, što znači da počinjete period čestih razgovora o planovima za budućnost, a češće ćete se sastajati i sa prijateljima i možda odlučiti da razvijate društvene mreže. U sredu i četvrtak, 17. januara, Mesec u Ovnu spaja budući čvor, što ukazuje na naglasak na pitanjima finansija i samopoštovanja. Izgleda da želite da vodite računa o ličnim prihodima i da preispitate svoju ishranu, kao i svoj odnos prema sebi i na šta trošite novac.

U petak, 19. januara, Mesec u konjunkciji sa Jupiterom u trigonu sa Marsom u Jarcu doneće prodore na društvenim mrežama, kao i u komunikaciji sa nekim od vaših prijatelja. U subotu, 20. januara, Sunce se povezuje sa Plutonom u Jarcu, što bi moglo uticati na promene u vašem okruženju i ličnim interesima. Čini se da osećate da ste konačno shvatili da je vreme da neke od svojih interesovanja i planova za budućnost ostavite u prošlosti.

U nedelju, 21. januara, Sunce u konjunkciji sa Plutonom u Vodoliji u trigonu sa Mesecom u Blizancima za emotivni dan promena kuće. Možda postoji važan događaj u vezi sa jednim od roditelja. Za neke Ribe dan je u znaku prodaje stambenog prostora ili odluke o selidbi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

"BIĆE VELIKIH I NAGLIH PROMENA, OSETIĆE SE POVEĆANA NERVOZA" Astrolog iznela šok tvrdnju: Evo zbog čega je BITAN 21. januar!