kao hipnotisani

Gutaju jedno drugo pogledom: Svi se pitaju šta će zajedno, a oni – NAJZALJUBLJENIJI PAR koji ste skoro videli

Otkako se pročulo da se viđaju, često se mogu pročitati komentari da među poznatim ličnostima nema dve osobe koje su više nespojive od njih. Pa ipak...

Timoti Šalame i Kajli Džener u razgovoru sa Džulijom Garner na 81. dodeli Zlatnih globusafoto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

U Los Anđelesu je sinoć održana 81. dodela nagrade Zlatni globus, na kojoj smo videli veliki broj glumaca i najuspešnijih zvezda filma na planeti.


Među dobitnicima možda nije bio američki glumac Timoti Šalame, ali je on i te kako privukao pažnju, a razlog je činjenica da je došao sa svojom devojkom Kajli Džener.

 

Par se nije mnogo eksponirao, pa smo ih od početka veze videli zajedno tek na Bijonsinom koncertu i teniskom meču koji je Novak Đoković igrao na Njujork openu prošle godine, a Kajli ni sada nije prošetala crvenim tepihom sa svojim dečkom.

Međutim, u samoj sali oni su sedeli za istim stolom i, ako iko više ima pitanja šta oni traže zajedno, pokazali da su među najzaljubljenijim parovima u svetu slavnih.


Oni su sve vreme ćaskali, ljubili se, razmenjivali očarane poglede i delovali kao da jedva da primećuju stotine ljudi oko sebe.

 


Podsetimo, o vezi Timotija Šalamea i Kajli Džener počelo je da se spekuliše u aprilu prošle godine, a fanovi glumca odmah su se usprotivili mogućnosti da je jedan od najboljih mladih umetnika u vezi s rijaliti zvezdom.


Štaviše, posle nekoliko meseci nagađanja jesu li zaista oni zajedno ili samo Kajlina "mamadžerka" Kris Džener želi tako da mislimo, mnogo prašine podigao je članak u britanskom izdanju magazina Vogue u kome je autorka na omalovažavajući način opisivala kako bi mogla da izgleda veza u koju ona ne veruje.

 


Da li joj on pridržava četkice dok konturiše lice? Da li mu ona pomaže da se snađe u scenariju Vesa Andersona? Da li on drži časove francuskog Stormi? I kako su uopšte završili zajedno? – stoji u ovom članku.


Kajli Džener je majka dvoje dece – devojčice Stormi i dečaka Era, a navodno Šalamea poznaje od januara, kada su se sreli na Nedelji visoke mode u Parizu. Oni nisu pričali o svojoj vezi i sve vreme se trude da se ne eksponiraju previše, što svakako nije u stilu klana Kardašijan-Džener, a jedno je sigurno: izgledaju presrećno!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kako je Kris Džener čestitala rođendan ćerki