ASTROGIJA

Nedeljni horoskop PAVELA GLOBE od 1. do 7. januara 2024.: Blizance čeka SREĆA U LJUBAVI, a ko treba da se čuva POHLEPE?

Zavirite među zvezde i vidite šta je to što vas čeka u prvoj nedelji nove godine 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: DMITRY KOSTYUKOV / AFP / Profimedia

Pavel Globa je najiskusniji i najprepoznatljiviji stručnjak za zvezde i planete. Njegove prognoze su veoma važne, jer pomažu ljudima da pronađu sreću i pravilno planiraju stvari za budućnost. Početak 2024. je važan period, pa nemojte propustiti preporuke u nastavku.

 

Astrolozi sajta dailihoro.ru i stručnjaci portala megagoroskop znaju šta je potrebno Znacima zodijaka da brzo ostvare svoje ciljeve u svim oblastima života u prvoj nedelji januara.

 

Njihov savet će vam pomoći da se brzo prilagodite željenoj talasnoj dužini. Glavni savet za ovu nedelju za svaki znak je da ne izgubite svoje prave ciljeve, da ne zalutate. Ovo je vreme povećane svesti i duhovne potrage, duhovnog rasta . Ljubav, posao, posao, prijateljstvo, finansije - apsolutno sve će od nas zahtevati trezven pogled i mudar pristup.

 

Ovan


Ove nedelje Ovnovi će konačno moći da otkriju razloge svojih prošlih neuspeha. Izuzetno je važno voditi računa o svom zdravlju, pa će vam trebati mnogo snage i energije. Ako je Ovan sada na odmoru ili se opušta, onda ne može da razmišlja o poslu. Ova nedelja je stvorena posebno za romantiku, pronalaženje ljubavi, provođenje vremena sa porodicom. Na kraju nedelje, možda ćete želeti svetle senzacije. Važno je voditi računa o svom zdravlju.

 

Bik


Pozitivne reči i misli će najviše privući sreću. Bik će to posebno snažno moći da oseti upravo sada. Ovih sedam dana biće uspešni za sve oblasti života. Bik treba da radi prijatne stvari. Takođe, od 1. do 7. januara možete bezbedno da počnete sa popravkama ili povlačite poteze. Kupovina će takođe biti veoma korisna. Naročito ako je Bik želeo da kupi nešto veoma važno i skupo, ali nije uspeo da to uradi prošle godine.

Blizanci


Blizance čeka sreća u ljubavi. Oni koji su već u vezi ili braku moći će da povrate poverenje, dostignu novi nivo, poboljšaju komunikaciju i prevaziđu negativnost. Nova poznanstva za samce ovog znaka biće najbolji izbor. Blizanci će postati mnogo harizmatičniji. Sve što im sada treba je dobro raspoloženje. Važno je raditi i odmarati se i ne biti previše strog prema sebi.

 

Rak


Rakovi mogu bezbedno da počnu da transformišu svoj dom, sobu, kuću. Astrolozi takođe preporučuju akumulaciju znanja - čitanje knjiga, pohađanje majstorskih časova. Najgora stvar koja se sada može desiti je pohlepa. Ona definitivno neće dovesti Rakove do njihovih ciljeva. Promena okruženja će vam pomoći da bolje razumete sebe i da skrenete misli sa rutine i opustite se. Poslovni put je idealan izbor za radoholičare i one koji se ne plaše da rade na praznicima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JANUARAfoto: RossHelen/Shutterstock

Lav


Lavovi sami treba da uzmu ono što im treba, ne čekajući manu sa neba ili prijatnu nesreću. Došlo je vreme za akciju, jer je ovo vreme povoljno za posao i ljubav. Možete ga posvetiti brizi o voljenima i komunikaciji sa prijateljima. Astrolozi savetuju Lavovima da vode računa o drugima. Njihova dobrota će im se vratiti u duploj veličini, i to vrlo, vrlo brzo. Ovo je dobro za karmu i za budući uspeh.

 

Devica


Da bi privukle sreću u svoj život, Devicama će biti potrebno više komunikacije sa voljenima, kolegama i prijateljima. Ovo je dobro vreme za pronalaženje ljubavi, za romansu i sastanke, flertovanje i podizanje odnosa na viši nivo. Morate se ograničiti na nezdravu hranu da biste imali više energije. Samoća takođe neće biti dobar izbor za sreću. Možete promeniti svoje okruženje, svoj imidž, pronaći nešto prijatno za raditi, izaći iz svoje zone udobnosti.

Vage


Jedna od najgorih i najopasnijih navika za Vagu na početku 2024. je radoholizam. Morate naizmenično raditi sa odmorom. Ovo posebno važi za one koji idu na posao 1. januara. Od 2. januara biće povoljno vreme za upoznavanje starih prijatelja, pozivanje prijatelja i voljenih u svoj dom. Astrolog preporučuje da što manje vremena provedete u samoći. Upoznavanje će vam pomoći da pređete na pozitivan talas.

 

Škorpija


Ove nedelje će apsolutno svaka sitnica uticati na život i budućnost Škorpiona i imaće posebno značenje za ove ljude. Ponedeljak će biti težak dan, ali ostatak će biti veoma pozitivan i produktivan. Škorpije će biti ispunjene energijom. Biće puni snage. Ovo će biti dobro vreme za rad - uključujući težak i savesan rad. Fizička aktivnost će biti korisna, ali umereno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. JANUARAfoto: Shutterstock

Strelac


Strelac može da radi na sebi, na svom izgledu. Možete sebi kupiti neke nove stvari. Kupovina može pomoći da se odvojite od problema, ali Strelci rizikuju da protrače svoj novac. Ova nedelja je potrebna za poboljšanje karme. Morate se suočiti sa svojim unutrašnjim demonima. Možete se potpuno posvetiti radu na sebi.

 

Jarac


Prva nedelja januara postaće duhovna odskočna daska za Jarce, uspešan period, dobro vreme za hobije i traženje novih hobija. Kupovina će biti korisna, posebno ako ima neku važnost. Tokom ovih sedam dana, astrolozi preporučuju Jarčevima da vode računa o svom zdravlju, jer tada možda jednostavno ne ostane vremena za neplanirane i zakazane preglede.

Vodolija


Upravo ovih dana Vodolija treba da razmišlja o budućnosti, ne zaboravljajući na sadašnjost. Ovo neće biti najbolji dani za prekomerni rad. Možete posvetiti ovih sedam dana duhovnim potragama. Još jedna nedelja je idealna za pripreme za ispite i sticanje novih znanja, jer će Vodolijino pamćenje postati oštrije. Moguće je da će za ovih sedam dana Vodolije morati da naprave neki ozbiljan izbor, donesu sudbonosnu odluku. Niko ne zna o kojoj oblasti se to radi.

 

Riba


Ovo je vreme sudbonosnih susreta, zanimljivih događaja i preispitivanja životnih prioriteta. Ovo će biti odličan trenutak za početak dijete, za traženje novog posla, za početak ciklusa vežbanja, za nove početke uopšte. Ne bi trebalo da ulazite previše u bilo koji problem - Ribama je sada potreban integrisani pristup i želja da reše što je moguće više nevolja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ko su najveće zavodnice Zodijaka?