magnet za poglede

Imate neku svečanu priliku u decembru? Ova ideja Amal Kluni je SVA MODNA INSPIRACIJA koja vam treba

Niko ne ume da izabere haljinu kao Amal Kluni, zar ne? Ako prilika zahteva da izgledate elegantno i ostavite poseban utisak, njeno najnovije modno izdanje će vas sigurno inspirisati

Amal Kluni ne ume da pogreši kada bira stajling za crveni tepihfoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia


Holivudski glumac Džordž Kluni ima iza sebe zavidnu režisersku karijeru, a njegov najnoviji film je "Dečaci u čamcu", čija je svečana projekcija održana pre nekoliko dana u Los Anđelesu.


On je na premijeru stigao u pratnji svoje supruge Amal Kluni, ugledne advokatice specijalizovane za ljudska prava, a ona je ponovo "ukrala šou" i bila zvezda večeri zahvaljujući stilu od kog zastaje dah.


Nakon što nas je nedavno Amal oduševila zlatnom haljinom na dodeli nagrada Fashion Awards u Londonu, ona je ovog puta odabrala crvenu boju i pokazala zašto joj nema ravne kada je reč o eleganciji za crveni tepih.

Supruga Džordža Klunija izgledala je zanosno u toaleti modne kuće 16Arlington, koja je deo kolekcije za proleće i leto 2024. godine. Amal obožava svetlucave kreacije, a upravo je takva ova midi-haljina zatvorenog okovratnika i bez rukava, koja prati liniju tela i ističe obline na nenametljiv način.

 


Njen izbor bila je kreacija koja izgleda kao da je prekriva predimenzionirana krljušt i ima srebrne detalje na porubima, pa ju je Amal mudro kombinovala sa srebrnim metalik salonkama i zlatnom clutch tašnicom.


Crvena haljina – nepogrešivo rešenje za sezonu prazničnih žurki


U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, crvena boja dominira modnim kombinacijama na večernjim zabavama i drugim svečanim događajima i s njom jednostavno nema greške u decembru.

 

Crvena haljina iz kolekcije brenda 16Arlington za proleće i leto 2024.foto: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Ona nosi duh praznika, vedrog raspoloženja i uvek je odličan izbor ako prilika zahteva eleganciju, a najbolje je kombinovati je sa svetlucavim detaljima, bilo na haljini, bilo na obući i aksesoarima.


Jednako dobro izgleda kada se crveno nosi monohromatski, od glave do pete, kao i kada se kombinuje s neutralnim tonovima. Ipak, ako zaista želite da pustite praznični duh da vas obuzme, obavezno nosite crvenu toaletu sa zlatnim ili srebrnim tonovima, a možete otići i korak dalje i dodati dašak zelene za kompletan utisak.

 

Amal Kluni važi za jednu od najbolje odevenih žena planete, a u galeriji pogledajte još neke od njenih novijih modnih kombinacija.

Stil Amal Kluni uvek oduzima dah FOTO: EPA-EFE/NEIL HALL
Stil Amal Kluni uvek oduzima dah FOTO: Ian West / PA Images / Profimedia
Stil Amal Kluni uvek oduzima dah FOTO: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Stil Amal Kluni uvek oduzima dah FOTO: BeautifulSignatureIG / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Stil Amal Kluni uvek oduzima dah FOTO: Francesca Vieceli / INSTAR Images / Profimedia
Stil Amal Kluni uvek oduzima dah FOTO: ABACA / Abaca Press / Profimedia
Stil Amal Kluni uvek oduzima dah FOTO: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

 

BONUS VIDEO

Zanosna Amal Kluni