MUST HAVE

Sara Jo ima jedine čizme koje vam trebaju ove zime: One su GLAVNI ADUT, sve drugo se KOMBINUJE uz njih

Ako želite da budete primećene ove čizmice će učiniti da budete zvezda gde god da se pojavite 

SARA JO NAJTRENDI ČIZME ZA ZIMU foto: Instagram / sarajo

Pevačica Sara Jo jedna je od onih devojaka na domaćoj muzičkoj sceni koju veliki broj mladih prati ne samo zbog muzičkog talenta koji je neosporan, već i zbog trendi odevnih kombinacija kojima često oduševi sve. 

 

Zimsku sezonu ona je otvorila super trendi kombinacijama od teksasa koji je neizostavan tokom svake sezone. Bilo da je u pitanju zima ili leto džins nikada ne izlazi iz mode. 

 

I da se pojavite bilo gde odeveni u teksas od glave do pete sigurno nećete pogrešiti, ali ovo je već klasik na koji smo svi navikli. Ono što je u Sarinom stajlingu privuklo mnogo pažnje zapravo ovog puta nije odeća, već obuća.

 

Supermoderne čizmice u braon boji od čiste kože koje je Sara ponela potpuno su opčinile sve trendseterke. Posebnu dozu šarma ove čizmice su dobile zbog interesantnog detalja, pertli u roze boji koje su unele vedrinu celoj kombinaciji.

 

 

Ovakav jedan komad dovoljan je da ceo stajling dobije potpuno novu dimenziju i zato se, slobodno može reći, da su ove čizme glavni komad, uz koji se kombinuje sve ostalo. 

 

Bonus video:

 

Nataša Bekvalac iskreno o svom stajlingu