zanosne i pametne

Sve tri ćerke Ace Pejovića su lepotice: Jedna ide u srednju, druga se školovala u Španiji, a treća ima ODGOVORAN POSAO

Aco Pejović i njegova supruga imaju tri ćerke, od kojih se ne zna koja je lepša.   

Pevač Aco Pejović ima tri ćerke sa svojom suprugom Biljanom foto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularni pevač Aco Pejović i njegova supruga Biljana imaju tri ćerke - Ivu, Mariju i Magdalenu. 

 

Iva je najmlađa i relativno skoro je napunila 18 godina. Ona je sve to obeležila velikom žurkom, na kojoj se, kako se žargonski kaže pojavilo pola estrade, kao i mnoge druge ličnosti sa naše javne scene. 

 

Iva je, u skladu sa svojim godinama, trenutno u srednjoj školi, ali ako je suditi po njenim starijim sestrama, vrlo verovatno će posle nastaviti školovanje na nekom od fakulteta. 

 

Iva Pejović foto: Antonio Ahel/ATA Images

Starije Ivine sestre su već završile fakultete. Najstarija Magdalena je diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, a posle toga je završila i master studije u Španiji.

Srednja Acina i Biljanina ćerka je Marija Pejović. I ona je svog tatu načinila ponosnim, pošto je diplomirala je medicinu i to sa najvišim ocenama. 

No to nije sve. Lepa i pametna Marija po pisanju domaćih medija radi na jednoj klinici za estetsku medicinu, a nedavno je otkrila i da će svoje usavršavanje nastaviti na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. 

 

Slavni pevač ne krije da su supruga Biljana i on veoma ponosni na svoje tri mezimice.

 

- Sve tri me svakog dana čine ponosnim ocem. Biljana i ja zahvalni smo Bogu na tome u kakve su ljude izrasle naše ćerke. Moram priznati da smo uradili sjajan roditeljski posao – rekao je jednom prilikom Aco Pejović. 

 

Bonus video: