njihovi običaji

Od ovog NE ODUSTAJU NI U SVAĐI (ali neće se pomiriti): Gest koji će nakratko ujediniti Megan i Harija s Kejt i Vilijamom

Mada već godinama nisu u dobrim odnosima, postoji stvar od koje ni Megan i Hari, ni Kejt i Vilijam ne odustaju.

Hari i Megan su već godinama poznato kao "odbegli par" britanske kraljevske porodicefoto: Aaron Chown / AFP / Profimedia

Premda je dobro poznato da princ Vilijam i njegova supruga, princeza od Velsa Kejt Midlton, već godinama nisu u najlepšim odnosima s Megan Markl i princem Harijem, postoji još jedina jedina stvar koja ih vezuje.

 

Napet odnos počeo je od čuvenog Megzita, odnosno, napuštanja Engleske i selidbe Harija i Megan u Kaliforniju, gde i danas žive.

 

Sve što je moglo da bude možda popravljeno produbljeno je izlaskom Harijeve autobiografije Rezerva, u kojoj je opisao svoju stranu odnosa sa bratom, tenzije i sukobe koji su tinjali među njima i čitavu erupciju koja je usledila tokom Harijevog braka s Megan Markl

 

Poslednji u nizu njihovih sukoba jeste skandal oko rođendana kralja Čarlsa, a čini se da će iz svega toga teško izaći.

Vilijam, usled svega što je Hari otkrio, nije previše zainteresovan za to da popravi odnos sa bratom, ali postoji i dalje jedna stvar oko koje se obojica trude. Iako je malo verovatno da u skorije vreme dođe do velikog pomirenja Kejt i Vilijama sa Saseksima, niko od njih ne želi olako da odustane od — dece.

 

Džordž, Lui i Šarlot, deca Kejt i Vilijamafoto: EPA-EFE/DAVID CLIFF

Svi oni i dalje se trude da budu dobri stričevi i strine deci suprotnog para, a to će se pokazati i tokom ovih božićnih praznika, kada će svoje nesuglasice ostaviti po strani.

 

Vilijam i Kejt držaće se tradicije i ove godine; podsetimo, prethodnih godina je "Deda Mraz" nosio poklone iz Londona u Montesito, ali i u suprotnom smeru, a taj običaj će zadržati, iako neće sedeti za istom prazničnom trpezom.

 

Kejt i Vilijam neće uskratiti poklon Arčiju i Lilibet — rekla je stručnjakinja za kraljevsku porodicu.

 

Dva para ne planiraju da zaborave na decu koja su najbliži rođaci njihovoj decifoto: EPA-EFE/STR

Mada će petoro dece, uključujući Arčija i Lilibet, Meganinu i Harijevu decu, kao i Kejtina i Vilijamova, Džordž, Šarlot i Lui, dobiti poklone, odrasli se međusobno neće darivati.

 

 

Za stolom kraljevske porodice ove godine neće sedeti Megan i Hari s porodicom, ali će se zato po prvi put pridružiti deca kraljice Kamile i njeni unuci.

 

Bonus video

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?