zvezde kažu

Veliki NEDELJNI HOROSKOP: Detaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 20. do 26. novembra)

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje...

Šta vam donosi nedeljni horoskop za ovu sedmicu?foto: Irene Shy/Shutterstock

Novembar se približava kraju... Šta vam donosi druga polovina meseca?

 

Ovan

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, dogodiće se konjunkcija s kojom je moguće da će se rešiti važni finansijski problemi sa vašim partnerom ili pravni problemi sa vašim poslodavcem.

U sredu, 22. novembra, Mesec i Neptun će se spojiti u Ribama – ovo je duboko zaron u svet osećanja, kao i ličnih iskustava iz vaše prošlosti. Može doći do kontakta sa emocionalno značajnom osobom ili psihologom.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt će imati uticaja na vaše planove za putovanja i obrazovanje.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što će doneti aktivaciju u pitanjima nastave, ali i samopromocije. Možda imate ideju i mnogo energije da unapredite svoje poslovne ili karijerne planove.

 

Bik

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, dogodiće se konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom; verovatno da će rešiti probleme sa vašim pravnim ili partnerom za putovanja.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – bićete pozvani na sastanak kreativnog tipa, ili će doći do važnog razgovora sa nekim od vaših prijatelja.

 U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt aktuelizuje zadatke hipoteka, kredita i velikih zaostavština. Možete početi da obrađujete finansije, ali najverovatnije ćete želeti da to držite u tajnosti od svojih partnera.

U subotu, 25. novembra, Mars će se preseliti u Strelca, donoseći aktivaciju vašem ljubavnom partneru. Možda imate strastvenog intimnog partnera ili će vaš bračni partner početi da preraspoređuje novac vaše porodice.

 

Blizanci

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, biće konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom – verovatno je rešenje pitanja u vezi sa velikim finansijskim ulaganjem porodičnog kapitala u popravke ili zdravstvene probleme.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – biće važna komunikacija sa menadžmentom ili sa autoritativnom osobom koja će pomoći u rešavanju nekog finansijskog problema.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt ukazuje na aktiviranje sfere vašeg odnosa; verovatno ćete vi i vaš partner početi češće da posećujete prijatelje. Pored toga, vodiće se važan razgovor o budućim planovima za 2024. godinu sa partnerom ili poslodavcima.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što će vašem bračnom partneru doneti aktivnost, kao i povećanu pažnju suprotnog pola. Možda ćete biti pozvani na sastanak, a povećaće se i aktivnost vaših klijenata ili kolega (poziv na žurku).

 

Rak

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, biće konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom; verovatno je rešenje važnog pitanja o osećanjima, kao i o detetu; možete izdvojiti novac za njegove potrebe.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – komunikacija sa učiteljem, psihologom ili osobom koja vam je duhovno značajna. Rešavanje pitanja putovanja u inostranstvo.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt govori o aktiviranju sfere rada i karijere. Prvo, imaćete kolegu koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve u projektu. Drugo, može se pojaviti kancelarijska romansa.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što će vas opteretiti dodatnim obavezama na poslu, a ići ćete i kod lekara.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop za ovu sedmicu?foto: Irene Shy/Shutterstock

Lav

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, dogodiće se konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom; važno pitanje u vezi sa nekretninama i finansijama može biti rešeno za vas.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – moguća komunikacija koja može doneti duboko duhovno otkrovenje.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt ukazuje na aktiviranje vaše ljubavne sfere, kao i na poboljšanje u napredovanju vašeg ličnog projekta.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što može da donese aktivnog obožavaoca, ljubavnu prepisku i flert.

 

Devica

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, biće konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom– važna ljubavna komunikacija, kao i potpisivanje finansijskog dokumenta.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – komunikacija sa partnerom po pitanjima međusobnih obaveza u paru i po pitanjima dece. U ljubavnoj sferi može biti i važan događaj, npr. izjava ljubavi.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt ukazuje na aktiviranje vaše ljubavne sfere, kao i na poboljšanje u napredovanju vašeg ličnog projekta.

U subotu, 25. novembra, Mars će se preseliti u Strelca, što bi moglo doneti početak važnog transformacionog i finansijskog procesa u poslovima sa nekretninama. Na primer, odlučićete da renovirate ili promenite svoj dom. 

Vaga

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, biće konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom, moguće rešenje finansijskog pitanja koje može biti povezano sa vašim domom.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – poseta lekaru, ili važna komunikacija sa nekim od vaših kolega o radu na daljinu. Takođe možete razgovarati o zapošljavanju nove osobe.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt ukazuje na potpisivanje dokumenata sa partnerom.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što može doneti pojačanu komunikaciju sa partnerom u vezi sa papirologijom.

 

Škorpija

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, biće konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom – papirologija vezana za veliku finansijsku situaciju. Ili ulaganje novca.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – otvara se svet dubokih emocija sa vašim partnerom. Takođe ćete biti zainteresovani da komunicirate sa svojim detetom ili razgovarate o pitanju trudnoće.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Ovaj aspekt ukazuje na aktiviranje finansijskih zadataka, što znači da ćete tražiti povišicu ili raspodeliti novac za potrebe.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što bukvalno može da donese vatreni žar u pitanjima zarade – poželećete da zaradite više, kao i da poboljšate ishranu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vam donosi nedeljni horoskop za ovu sedmicu?foto: Irene Shy/Shutterstock

Strelac

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom rešava važne finansijske probleme iz vaše prošlosti. Na primer, razgovaraćete i dogovoriti se s nekim od vaših daljih ili starijih rođaka.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – moguće putovanje kod roditelja, komunikacija sa nekim iz kruga porodice na duboke i emotivne teme.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Preuzećete brigu o svom zdravlju i izgledu, biće potrebno da poboljšate svoj stil i imidž. Najverovatnije, ovih dana možete dobiti prelep poklon.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što može doneti potrebu za više vežbanja, mršavljenje i generalno transformisanje izgleda. Pored toga, verovatan je sjajan ljubavni sastanak.

 

Jarac

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, bićek onjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom – rešenje važnih finansijskih pitanja iz neke organizacije ili grupe ljudi. Veća je verovatnoća da ćete ulagati u pitanja vezana za decu.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – komunikacija sa nekim od članova porodice po pitanjima emocionalne podrške. 

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Preuzećete pitanja vezana za nekretnine u inostranstvu ili ćete rešavati probleme oko starih stanova.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što može doneti neke vesti iz daleka vezane za vašu porodicu ili rođaka. Pored toga, možda ćete imati muškarca čiju komunikaciju ćete čuvati u tajnosti.

Vodolija

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, biće konjunkcija Sunca i Marsa u sekstilu sa Plutonom – važan događaj na poslu, možda će vam se poslodavac javiti sa predlogom projekta na internetu. Takođe će postojati važna onlajn komunikacija u vezi sa profesionalnim napredovanjem.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama – razgovor o finansijskim pitanjima sa kolegama na poslu, ili sa vašim zaposlenima. Posetite lekara.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Preuzećete zadatke koji se odnose na organizovanje prijateljske zabave, ili na temu putovanja.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što može doneti pojavu osobe među vašim prijateljima koja može uticati na poboljšanje neke od vaših veština. Sve u svemu, to će biti druženje koje će vas inspirisati.

 

Riba

U ponedeljak i utorak, 20. i 21. novembra, Sunce i Mars će se spojiti sa Plutonom, što je važan događaj za vaše potrebe putovanja ili učenja. Neko će ispuniti vaš san.

U sredu, 22. novembra, biće konjunkcija Meseca i Neptuna u Ribama; ovo je izuzetno emotivan dan za vas, jer može biti povezan sa nekom vrstom sudske odluke ili međunarodnim pitanjem.

U četvrtak i petak, 23. i 24. novembra, videćemo prelazak Sunca u Strelca i istovremeno konjunkciju Meseca i čvora budućnosti u Ovnu. Preuzećete zadatke koji se odnose na vašu karijeru i finansije. Vaš menadžer može odobriti povećanje vaše plate. Ako ne radite, onda se slična priča može dogoditi i vašem supružniku.

U subotu, 25. novembra, Mars će preći u znak Strelca, što vam može doneti šansu da ostvarite svoj cilj zarade, kao i da vas pomeri na lestvici karijere. Možda će doći do malih konflikata sa menadžmentom, ali na kraju će vam u decembru učiniti ustupak.

 

Bonus video

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?