proživela je horor

Krađa novca, pretnje samoubistvom, kocka... Ispovest Aleksandre Mladenović nakon što je prijavila bivšeg dečka

Domaći mediji javili su sinoć da se pevačica Aleksandra Mladenović obratila policiji zbog uznemiravanja od strane mladića s kojim je bila u vezi.

Aleksandra Mladenović oglasila se povodom drame koju je proživelafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Na društvenim mrežama je izvesni mladić objavio niz slika i snimaka na kojima se vidi kako su pevačica Aleksandra Mladenović i on u vezi.


U prvih nekoliko storija on je pokazao kako ljubav cveta među njima, a kasnije je objavio materijal koji pokazuje kako ipak njihov odnos nije takav kako deluje.

 

Naime, Aleksandra je njega optužila da se viđa sa drugim devojkama, kao i da ima informaciju da je tukao bivšu devojku.

 

Tim povodom se oglasila Aleksandra koja je rekla kako joj izvesni mladić ukrao mnogo novca, kao i da je pretio da će se ubiti, ali i da je bila primorana da zove policiju jer joj je dolazio ispred stana.

 

Aleksandra Mladenović oglasila se povodom drame koju je proživelafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, pa da će da se obesi. Zatim da će pucati sebi u glavu – rekla je pevačica za Informer.

 

Kako je ona istakla, isprva nije mogla ni da nasluti s kakvom osobom ima posla, a tek kasnije ga je zaista upoznala.

 

U početku je bio predivan, kasnije se promenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime – rekla je Aleksandra Mladenović za medije.

 

BONUS VIDEO

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ, ANDREANA ČEKIĆ I BANE MOJIĆEVIĆ NAPRAVILI ŠOU KOD GAJIĆA!