iskrena je

Pogodila je sećanja na bivšeg dečka: Aleksandra Mladenović zaplakala u emisiji i priznala da je imala problema u ljubavi

0

Pevačica je u jednoj emisiji otvoreno govorila o tome da nije imala sreće u emotivnim vezama i da je zbog toga mnogo propatila.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Mladenović rasplakala se u emisiji "Magazin IN", jer se "otvorila" i ispričala detalje iz privarnog života. 

 

Ona se tom prilikom dotakla bivšeg dečka, otkrila da je zbog njega dosta propatila, isplakala mnogo suza, pa tako ni u emisiji nije uspela da ostane imuna na sve te situacije kada ih se prisećala.

 

Aleksandra Mladenović
foto: printscreen/pink

 

 

Podsetimo da se pevačica proslavila posle učešća u takmičenju "Zvezde Granda". Kada je pričala o svom ljubavnom životu uvek je isticala kako ju je sve to dosta pogađao i da je uvek ulagala u svaku svoju emotivnu priču, a da joj sve to nekada nije bilo uzvraćeno. 

 

Aleksandra Mladenović
foto: printscreen/pink

 

Svojevremeno je pevačica bila prošena tri puta i objasnila zašto je svaki prsten do sada vratila:

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

- Tri puta sam dobila prsten. Poslednji sam vratila. Odbila sam treći prsten. Nije mi bilo neprijatno, da mi je neprijatno ja bih ga uzela od muke. Nikada u javnosti nisam pokazivala svoje partnere i nikada nisam pričala o tome, jer prosto kad se desi onaj pravi muškarac koga mogu da pokažem u javnosti, tad ću i da kažem javno da sam verena. Ovo sve što se dešavalo to je manje-više bilo sa moje strane zezanje. Prva dva prstena su bila za ljubav, treći je bio verenički, ali nisam prihvatila jer kad te neko veri valjda te veri zato što te voli, a ne da ti određuje pravila kako ćeš dalje i šta ćeš dalje. Iz tog razloga sam i odbila taj prsten - zaključila je Aleksandra tada.

 

 

makonda-tracker