(foto)

"Čekam tužbu da je osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje": Otvoreno pismo Gorana Ivaniševića bivšoj supruzi

Trener Novaka Đokovića i bivši teniser svojoj bivšoj supruzi obratio se porukom nalik na otvoreno pismo na Instagramu.

goran ivanišević obratio se pismom bivšoj supruzi, ne pominjući je direktnofoto: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Trener Novaka Đokovića i nekadašnji profesionalni teniser Goran Ivanišević je na Instagramu objavio poruku nalik otvorenom pismu, a uputio ju je bivšoj supruzi Tatjani Dragović, premda se ne obraćajući direktno njoj.

 

Ipak, njeno ime provejava kroz sve rečenice ovog pisma.

 

Mada je već godinama u novom braku sa voditeljkom Nives Čanović, a oboje su ostvarili porodice i nakon kraha svog braka, Goran Ivanišević pomenuo je suđenja koja imaju, osvrnuo se na pitanje finansija i time objasnio da je sa bivšom suprugom u nekoj vrsti sukoba.

 

Goran i Tatjana su bili zajedno 17 godina, venčali su se 2009, a razveli posle četiri godine braka.

 

Pročitajte sami:

 

— Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova.

 

 

— Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima, koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran — završio je Ivanišević.

 

tatjana dragović je manekenka i bivša supruga gorana ivaniševićafoto: Instagram

Hrvatski portal Nacional navodi dodatne podatke u vezi sa njihovim navodnim sudskim sporovima:

 

Pokrenuo je više postupaka sa ciljem da se Tatjani Dragović oduzme deo imovine koji joj je pripao na osnovu njihovih ranije obostrano potpisanih ugovora, a od nje, po svemu sudeći, traži i vraćanje fiktivnog kredita od čak 2,5 miliona evra. Iako sudu nije dostavio nikakav ugovor o kreditu, niti ubedljiv dokument koji bi potvrdio ovu tvrdnju, sud je Tatjani Dragović blokirao račune i zabranio raspolaganje imovinom — navodi se na portalu Nacional.

 

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović imaju ćerku Amber Mariju i sina Emanuela.

 

Bonus video

Podrška Novaku i srpskim teniserima u Valensiji