zvezde kažu

Koji je NAJBOLJI DAN u mesecu pred nama? Horoskop za OKTOBAR svakom znaku Zodijaka nosi trenutak koji preokreće život

Saznajte šta vam zvezde spremaju za oktobar 2023. i koji dan će biti posebno važan za vaš znak horoskopa.

horoskop za oktobar svakom znaku zodijaka nosi jedan poseban danfoto: New Africa/Shutterstock

Mesečni horoskop za oktobar nosi velike promene i izazove za sve znakove, kao i novčani horoskop. Međutim, oktobar za svaki znak Zodijaka nosi i određene dane koji bi mogli da donesu velike životne preokrete...

 

Proverite koji je vaš:

 

OVAN

 

Od 12. oktobra vi se vraćate u "vozačko sedište", odnosno, ponovo preuzimate kontrolu nad svojim životom. Vaš vladalac, Mars, rukovodi vašim uverenjima i strastima, a uz svu kosmičku energiju koja vas prati, praktično ste nezaustavljivi. Čekaju vas strast i ljubavni rast, ali pazite da ne budete isuviše nasrtljivi.

 

BIK

 

Vaš vladalac, Venera, prelazi u kreativnu zonu, pa podstiče zabavu, igru, strast... Čini da se ponovo osećate kao dete. Budite pažljivi s kim delite tu svoju lucidnu energiju. 28. oktobar bi mogao totalno da vam promeni život.

 

BLIZANCI

 

Vaš vladalac, Merkur, posećuje dva sektora vaše natalne karte, utiče na zonu kreativnosti i igre, ali na vaše dnevne rutine. Stvari koje ste naučili do sad polako uključujete u svoj život i pažljivo se njima i vodite. Ipak, 14. oktobar vas može poslati na neko potpuno novo putovanje.

 

RAK

 

Vrlo ste emotivni, čak i emotivniji nego inače, pa budite nežni prema sebi i ovog meseca se što više odmarajte, štetajte, meditirajte... Vi imate dva datuma ovog meseca koja bi mogla biti važna; najpre, 14. oktobar, kada se ostvaruju neki veliki planovi, a potom i 28. oktobar, dan kada ćete morate da odustanete od sna koji dugo imate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

horoskop za oktobar svakom znaku zodijaka nosi jedan poseban danfoto: New Africa/Shutterstock

LAV

 

Pozdravite se sa Venerom, koja izlazi iz vašeg znaka, i sa sobom nosi zabavu i igru na koju ste navikli. 8. oktobra ćete morati veoma da povedete računa o svojim troškovima i budžetu. 23. oktobar nosi preokret na polju porodice, i nosi intenzivnost koja vam neće prijati, ali i priliku da se zbližite sa voljenim osobama.

 

DEVICA

 

Venera prelazi u vaš znak 8. oktobra, a donosi vam samo "slatke stvari". Ako ste do sada bili isuviše ozbiljni i strogi prema sebi, dobijate injekciju samopouzdanja, što vas automatski čini dopadljivijima. 22. oktobar je pravo vreme za okret u vašoj zoni komunikacije, što vam može doneti priliku ili za novu ljubav ili za posao.

 

VAGA

 

Nakon što Mars, Merkur i Sunce napuste vaš znak, okrećete fokus sa zabave na ozbiljnije planove za budućnost, a učite važnu lekciju kako da stojite čvrsto na zemlji, obema nogama. 14. oktobra dolazi još jedan test univerzuma koji će vas naterati da donesete važnu odluku oko toga šta želite i kojim putem nastavljate da se krećete.

 

ŠKORPIJA

 

Za vas sledi jedna velika prekretnica u životu, kada raščišćavate sve za sobom i krećete iznova, a to se dešava od 12. oktobra, kada Mars prelazi u vaš znak. Bićete nezaustavljivi ovog meseca i nećete dati nikome da vam stane na put, kao ni vašim ciljevima. Pripazite se oko 28. oktobra.

 

Nastavak na sledećoj strani...

horoskop za oktobar svakom znaku zodijaka nosi jedan poseban danfoto: New Africa/Shutterstock

STRELAC

 

12. oktobar je vreme da stavite tačku na određene situacije koje su vam postale teret koji već neko vreme vučete za sobom. Preduzmite potrebne akcije i zaustavite začarani krug. Važno je da krenete sveže i ispočetka u nove priče.

 

JARAC

 

Već dugo ulažete velike napore, učite i trudite se; mada niste preterano timski igrač, bili ste marljivi i u tom smislu. Od 12. oktobra Mars se seli u vaš društveni sektor, a vaša energija se fokusira na ciljeve koje želite da postignete. Vaše polje karijere tek sada kreće da cveta i moći ćete da ubirate plodove svog rada i uživate u slatkim pobedama.

 

VODOLIJA

 

Mars se pomera od 12. oktobra u poslovno polje, a tad je i vreme da pokažete svoju moć i ljudima otkrijete od čega ste saktani. Nemojte se stideti da krenete u smeru onoga što želite, koliko god vam delovalo nevažno. Avantura dolazi od 14. oktobra i otvara novi uzbudljivi period u vašem životu.

 

RIBE

 

Vreme je za novu avanturu; spakujte torbe i krenite na put, jer bi to moglo da bude iskustvo koje vam u ovom momemntu menja život. Ako niste u prilici da otputujete, i metaforičko putovanje će vam dobro doći, bitno je samo proširiti vidike i promeniti perspektivu, jer novi pogled na svet može vam pomoći da se rešite onoga što vas sputava. 14. oktobar je vreme za velike promene i prerastanje kriza.

 

Bonus video

Kakvo nam vreme donosi oktobar: