bez kavijara i dijamanata

Izlazak s Bekamom NIJE glamurozan kao što zvuči: Dejvid i Viktorija priznali gde su se viđali da bi sakrili svoju ljubav

Ako ste zamišljali da je fudbaler odveo devojku na neko egzotično ostrvo na večeru ili da su išli na jutarnju kafu ispod Ajfelove kule, prevarili ste se...

Dejvid i Viktorija Bekam dva dana pre svog venčanjafoto: Jason Shillingford / MirrorPix / Profimedia

Nekadašnji engleski fudbaler Dejvid Bekam ima iza sebe veliku sportsku karijeru i jedan od prvih marketinških fenomena među sportistima, pa je bilo pitanje trenutka kada će svetlo dana ugledati dokumentarna serija koja se bavi njegovim zanimljivim životom.


Sada je ona i najavljena – stiže Netfliksov serijal nazvan jednostavno "Bekam", a u njemu su fudbaler i njegovi najmiliji otvoreno pričali o mnogim epizodama njegovog života i karijere.


Među najinteresantnijim delovima svakako će biti oni koji se odnose na njegovu ljubav s Viktorijom Bekam, uspešnom dizajnerkom i nekadašnjom članicom grupe Spice Girls.

 

  • Gde su se Dejvid i Viktorija Bekam viđali u tajnosti?

 

U vreme kada su se Dejvid i Viktorija zaljubili, oni su bez sumnje bili dve najveće zvezde u Velikoj Britaniji, pa je njihova veza privlačila mnogo pažnje, a par je morao svojski da se trudi da sakrije detalje.

 

Štaviše, kada su tek počeli da se viđaju, kako bi to zadržali za sebe i mogli na miru da se upoznaju, oni su imali vrlo neglamurozne romantične izlaske za takve dve "face".


Moj menadžer je ponavljao: "Pokušaj da to sakriješ" – prisetila se Viktorija u ovoj dokumentarnoj seriji. – Zbog toga smo se nalazili na parkinzima. Nije tako pogano kao što zvuči!


U trenutku kada je Viktorija to priznala pred kamerama, Dejvid se nasmejao i rekao:


Otmeno!

 

Dejvid i Viktorija Bekam na meču Intera iz majamijafoto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Podsetimo, Dejvid i Viktorija upoznali su se 1997. godine, na jednom meču Mančester junajteda, za koji je Bekam tada nastupao.


Pričali smo oko sat vremena u prostoru za igrače, a tog dana je, inače, došla vozom. Zato mi je napisala svoj broj telefona na karti za voz, koju još uvek čuvam – rekao je Dejvid u emisiji The Tonight Show 2020. godine.


I sama Viktorija javno se prisetila njihovog prvog susreta u pismu samoj sebi koje je objavila u magazinu Vogue pre nekoliko godina.


Dok su ostali fudbaleri stajali s društvom i pili, Dejvid je stajao sa strane sa svojom porodicom. I imao je tako sladak osmeh – napisala je Viktorija.

 


Godinu dana kasnije, par je objavio da je veren, a uskoro su dobili sina Bruklina. Potom su se venčali u julu 1999. godine, a zatim dobili sinove Romea i Kruza i ćerku Harper. Već nekoliko godina porodica najviše vremena provodi u Americi, gde je Bekam na čelu kluba Inter Majami, a Viktorija i on i dalje su jedno drugom najveća podrška i – uvek zajedno.

 

BONUS VIDEO

Trik za šminkanje Viktorija Bekam