proleće donosi iznenađenja

Spremite se za VELIKE PROMENE u APRILU: Stiže VELIKI STELIJUM u Biku i donosi PREOKRET (za sve znakove Zodijaka)

U aprilu 2024. desiće se fenomenalan događaj – ogromna grupa planeta će se okupiti u znaku Bika.

Promene nas očekuju od proleća foto: Shutterstock / ViDI Studio

Poslednji takav događaj dogodio se u maju 1858. iu maju 1941. Astrolog i tarot čitačica Julija Lifanova nam govori šta možemo da očekujemo i zašto sada treba da razmišljamo o planovima za proleće.


U astrologiji postoji takva stvar kao što je Stellium - to je skup planeta u jednom znaku ili sektoru horoskopa, koji energetski podređuje ceo život osobe službi ove sfere.

 

Ponekad se Stelijumi formiraju na nebu od planeta koje se prilično sporo kreću oko Zodijaka, što znači da se dešava nešto fenomenalno.

 

 

U aprilu i maju 2024. na nebu u Biku se formira Veliki Stelijum od dve planete učiteljice - Urana i Jupitera. Oba karakterišu ekspanziju i napredak, ali na različite načine.

 

Uran donosi neočekivane preokrete u životu, a Jupiter svakoj situaciji daje efekat balona. A kada se ove dve planete spoje u znak, one stvaraju tako snažan tok energije da se događaj mora dogoditi.

 

Koji će se događaji dogoditi za različite znakove zodijaka?


Ovan


Događaj se odnosi na finansije jer se Veliki Stelium pojavljuje u vašem sektoru karijere. Istovremeno, Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete da otvorite posao, da dobijete veliku sumu novca od partnera ili ćete, naprotiv, morati da date novac svom partneru (npr. razvod). Verovatan je i brak. U svakom slučaju, na kraju ćete biti u plusu - sreća će biti na vašoj strani.

Najverovatnije ćete moći istovremeno da upravljate sa dva projekta ako je u pitanju početak poslovanja.

 

Koje promene vašem znaku donosi proleće?foto: Shutterstock / simona pilolla 2

 

Bik


Događaj se tiče vas i vašeg odnosa sa partnerom, jer se Veliki Stelium pojavljuje u vašem znaku na osi braka i poslovne saradnje. Prvo, možete sklopiti poslovni dogovor sa osobom iz inostranstva ili će vaša tajna veza postati zvanična.

 

Što se tiče velikih dostignuća, možete napraviti ozbiljna finansijska ulaganja bilo u nekretnine ili u lični projekat. Najverovatnije ćete na ove datume imati veoma veliku sumu novca u rukama.

 

Blizanci


Događaj se tiče neke tajne koja bi mogla isplivati na površinu. Na primer, možda ćete saznati nešto o svom partneru što bi na kraju moglo dovesti do finansijskog gubitka – budite oprezni.

 

Situacija se može odnositi i na ulaganje novca u kupovinu o kojoj nećete razgovarati. To može biti nekretnina u inostranstvu ili ulaganje novca u projekat na internetu.

 

Osim toga, možete iznenada ući u tajnu vezu ispunjenu strašću. Osoba može biti vaš učitelj, neka vrsta "gurua" ili jednostavno biti u inostranstvu.

 

 

Rak


Događaj će biti vezan za vaš posao, što vas može iznenada primorati da migrirate u drugu zemlju. Grupa planeta se pojavljuje u vašem sektoru prijatelja, pa vam jedna od njih može ponuditi da se uselite kod njega za stalni boravak.

 

Takođe, situacija može da vas dramatično preokrene po pitanju vaše karijere, jer će Venera biti u vašoj kući profesije. To znači da odjednom možete postati deo ili čak voditi neku vrstu tima. Sve u svemu, događaj je koristan za vas u smislu finansija i rasta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

Veliki astrološki događaj donosi promene u aprilu foto: Shutterstock / Cristina Conti

Lav


Događaj će se odnositi na uspon u vašoj karijeri – Veliki Stelium će se održati u vašoj kući statusa, što znači da biste iznenada mogli dobiti novi zadatak. Generalno, ljudi bi mogli postati svesni vas i vaša popularnost bi se mogla povećati.

 

Pored toga, događaj bi vam mogao doneti živopisnu ljubavnu priču dok Uran i Jupiter vladaju vašim sektorom odnosa i braka. To znači da se možete venčati, razvesti ili imati aferu sa visokorangiranom osobom.

 

Devica

 

Događaj će biti posvećen vašem fenomenalnom napretku, kao i učenju i širenju pogleda na svet. Prvo, možda ćete jednostavno postati poznatiji jer se Veliki Stelium dešava u vašoj popularnoj kući, a drugo, očekuje vas veliki proboj u stambenim zgradama.

 

Jupiter vlada vašim sektorom nekretnina, tako da možete kupiti stan, zemljište ili poslovni prostor. U svakom slučaju, događaj će vam biti od maksimalne koristi, jer će se odvijati u elementu zemlje koji je vezan za vas. To znači da će vas Univerzum povući napred, da tako kažem, ka finansijskom uspehu i prosperitetu.

 

Takođe je moguće da ćete se upustiti u obuku koja bi na kraju mogla da promeni vaš rad.

 

 

Vaga


Događaj se odvija u vašem sektoru velikih transakcija, tako da ćete najverovatnije dobiti veliku sumu, uzeti hipoteku, kredit ili dobiti nasledstvo. Događaj se takođe može odnositi na vašu braću i sestre, jer Jupiter vlada rođacima u vašoj karti. Jedan od njih može imati kriznu situaciju.

 

Verovatno će početi popravke u vašem domu, što će zahtevati veliku sumu.

Ako planirate operaciju, bolje je da to uradite u maju/maju, kada će vaš vladar Venera biti u konjunkciji sa Uranom i Jupiterom.

 

Škorpija


Događaj se odvija u vašem sektoru veza, što znači da možete doživeti neku vrstu proboja ili iznenadne situacije sa svojim partnerom. Na primer, možete iznenada upoznati čoveka i skoro odmah se udati za njega.

 

Verovatna je i odluka o raskidu, razvodu ili napuštanju partnera, ali u istom slučaju ćete sa njim napraviti važnu finansijsku transakciju vezanu za finansijske obaveze i nekretnine. Na vašem grafikonu Jupiter vlada novcem, a Uran stanovanjem, tako da na proleće možete da uložite velika ulaganja u stan ili kuću ili da prodate nekretninu i dobijete veliki kapital.

 

Nastavak na sledećoj strani ... 

 

U aprilu nas čeka uzbudljiv period prema pisanju astrologa foto: Shutterstock / Kateryna Upit

Strelac


Događaj se odvija u vašem zdravstvenom i radnom sektoru, sa Jupiterom kao vašim vladarom i Uranom kao vašim pokroviteljem putovanja i komunikacija. To znači da morate biti izuzetno oprezni kada putujete, jer ćete ili imati iznenadni put (posao) ili se uopšte negde preseliti.

 

Događaj se takođe može odnositi na poremećaj vašeg zdravlja, na primer zbog neke vrste aktivnosti. Za one koji su zabrinuti za svoju karijeru, Veliki Stelium može doneti potrebu za učenjem stranog jezika i „napumpavanjem“ govorništva.

 

Takođe, važne promene u svakodnevnom životu mogu početi kod kuće, na primer zbog renoviranja.

 

Jarac


Događaj se dešava u vašem sektoru ljubavi i dece - možete iznenada zatrudnjeti, a sama činjenica trudnoće može vam biti nepoznata dugo vremena.

 

Jupiter vlada sektorom tajni u vašoj karti, tako da ćete tek u aprilu ili maju 2024. saznati nešto o svom detetu ili objektu vaše ljubavi. Takođe je verovatno da ćete iznenada upoznati muškarca jer Uran i Jupiter često donose neku vrstu ljubavi iz bajke koja je „ispala iz vedra neba“.

 

Za Jarčeve koji se bave privatnim poslom ovo je odličan trenutak - vaš projekat će imati velike finansijske koristi, posebno ako se bavite trgovinom i spoljnim poslovima. Možda ćete dobiti veoma veliki iznos.

 

 

Vodolija 


Događaj se održava u važnom sektoru za vas – stanovanju i nekretninama. Najverovatnije će se u vašem domu desiti sudbonosna situacija. Na primer, iznenada promenite mesto stanovanja zbog budućnosti vaše dece. Uran vlada vašim znakom, a Jupiter vašim nadama.

 

Najverovatnije ćete promeniti mesta zbog svojih životnih ciljeva, koje možda delimično iniciraju vaši prijatelji. Na primer, neko od njih će vam ponuditi da živite u inostranstvu ili da se preselite na selo (otvorite farmu), pa ćete se na kraju rado odlučiti na tu avanturu.

 

Takođe ćete verovatno uložiti veliku količinu novca u svoj dom u maju/maju 2024. Što se tiče porodice, u životu vaše majke će se desiti važan događaj.

 

Šta se sprema Vodolijama u aprilu?foto: Shutterstock/Mila Supinskaya Glashchenko

 

Riba


Događaj se dešava u vašem sektoru preseljenja – najverovatnije ćete iznenada promeniti mesta, ali već ste trebali da počnete sa pripremama za ovo 2023. Najverovatnije će situacija biti vezana za preseljenje u inostranstvo, pošto Uran vlada vašom kućom dalekih zemalja. Ili ćete svoj gradski stan zameniti za vikendicu ili vikendicu da živite bliže prirodi ili nekom rezervatu prirode.

 

Osim toga, u maju možete napraviti veliku kupovinu prevoza ili neke opreme. Za Ribe koje aktivno grade karijeru, Veliki Stelijum će doneti neku vrstu proboja u karijeri, ali će biti vezan za vašu novu veštinu. Na primer, savladaćete neke internet tehnologije ili ući u internet zajednicu, zbog čega će vaša popularnost uveliko porasti i možda ćete se postaviti na visoko mesto.

 

Bonus video:

 

Idu li astrologija i horoskop zajedno?