transformacija

Više nije crvenokosa! Jovana Joksimović ima novu frizuru koja skida godine i celokupan look čini elegantnijim

Ako vam se Jovana Joksimović dopadala kao crvenokosa, spremite se za drastične promene

jovana joksimović dugo je nosila vatrenu crvenu boju kosefoto: Nenad Kostić

Voditeljka i supruga pevača Željka Joksimovića, Jovana Joksimović, važi za jednu od najelegantnijih dama na domaćoj javnoj sceni, a bilo da su u pitanju njene odevne kombinacije ili frizura, sigurno je da će ispratiti sve trendove i "upakovati" ih na svoj način.

 

Ona nije previše eksperimentisala sa izgledom tokom godina, mada je u javni svet ušla davne 2001. godine, ali već duže vreme poznajemo je kao vatrenu crvenokosu i nije delovalo da će se rešiti na drastične promene.

 

Međutim, kako dolazi jesen, ona se odlučila na pravi transformaciju svog look-a, a vratila se boji koju je već volela!

 

Jovana je, tako, ponovo postala plavuša, a nova frizura je njen izgled osvežila, "skinula" joj par godina i, uopšteno, učinila ceo izgled elegantnim u sekundi. Uz dobar lak za kosu, ovakva frizura dobija na volumenu, tako da je njeno staro-novo izdanje plave kose potpun pogodak!

 

FOTO: Instagram printscreen / jjoksimovic
FOTO: Instagram printscreen / jjoksimovic
FOTO: Instagram printscreen / jjoksimovic
FOTO: Instagram printscreen / jjoksimovic
FOTO: Instagram printscreen / jjoksimovic

 

Jovana je slavu stekla kao televizijsko lice, a mnogi ne znaju da je njena majka glavni „krivac“ za to.

 

‒ Posle iscrpnih razgovora moji roditelji shvatili su da od ekonomije nema ništa. Mama mi je jasno stavila do znanja: „Slušaj, ili ćeš da studiraš ili da radiš“. Odgovorila sam: "Okej, radiću". Jednog dana mi je rekla: "Ti si na ekonomiji, a „BK“ televizija ima konkurs za nova lica i traže ljude za marketing. Ti se prijaviš, daš svoj CV, kažeš da studiraš ekonomiju. Ne kažeš neuspešno, već vrlo uspešno, i onda te oni ubace tamo u marketing.

 

 

Kada je pogledala informacije o prijavi, Jovana je shvatila da konkurs nije za marketinške stručnjake, već za nova lica. Prijavila se, a to se za njenu karijeru i život pokazalo kao prava pozitivna prekretnica.

 

Bonus video

Jovana Joksimović čestitala punoletstvo Kuriru