podelio i recept

Novak ušao u kuhinju, zasukao rukave i krenuo da sprema DORUČAK: Ovako je svetski broj 1 obradovao svoje ukućane

Najbolji reket sveta se hrani po specijalnom režimu, a zdrave navike su usvojili i ostali članovi porodice Đoković 

Novak Đoković sprema doručak za porodicu foto: Tik Tok printescreen / novakdjokovic

Najpoznatiji teniser sveta Novak Đoković godinama ima specijalan režim ishrane, koji mu daje energiju i čini da uvek bude u top formi.

 

Na njegovom meniju nalaze se samo zdrave namirnice, a čini se da su i njegovi naslednici Tara i Stefan krenuli njegovim stopama. 

 

I Jelena, Novakova supruga, se trudi da se što kvalitetnije i zdravije hrani, a njena vitka linija je dokaz koliko vodi računa šta unosi u svoje telo.

 

 

Iako smo Novaka navikli da najčešće gledamo na teniskom terenu, ovog puta on je napravio presedan i na društvenoj mreži Tik Tok objavio video koji je veoma brzo postao viralan.

 

Novak je u videu koji je objavio podelio i recept za ove zdrave palačinke.

 

- Zdravo svima, evo nas u kuhinji. Pravim palačinke bez glutena, bez dodatnog šećera. Samo za Stefana, koji ima dve godine i obožava palačinke. To je ono što radimo svako jutro - pričao je Đoković, a potom otkrio recept.


Naime, prvi reket sveta ušao je u kuhinju, latio se posuđa i krenuo da za svoju porodicu sprema doručak. U pitanju su bile palačinke, i to ne bilo kakve, već one koje su zdrave, bezglutenske.

 

Njegov sin Stefan obožava da jede ovu poslasticu u svako doba dana, a Novakova majka, Dijana, se trudi da unucima ugodi kad god za to ima priliku.

 

 

Ona je jednom prilikom ispiričala da joj oni traže da im pravi palačinke, ali kod nje imaju priliku da biraju, a onda su to obično one bele, obične palačinke, koje svi obožavaju. 

 

- Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: „Bako, spremi nam palačinke!“, pa se onda nadmećemo: ‘Koje ćete, bezglutenske ili normalne’, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske - otkrila je uz osmeh Dijana Đoković.

 

Bonus video:

 

Kako se naš Nole sprema pred izlazak na teren pogledajte u videu: