fotografija koja je zapalila instagram

Kao da Viktorija NE POSTOJI! Instagram gori zbog fotografije na kojoj Nikol Kidman PROŽDIRE pogledom Dejvida Bekama

Fotografija na kojoj Nikol Kidman guta pogledom Bekama obišla je društvene mreže brzinom svetlosti

dejvid i viktorija bekam slavili su pobedu inter majamima u nešvilufoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Dejvid Bekam ovog vikenda imao je mnogo razloga za sreću, a njegov tim Inter Majami pobedio je Nešvil na njihovom terenu u istoimenom gradu. U "Geodis parku" u Nešvilu bilo je okupljeno više desetine hiljada ljudi, a legenda fudbala slavila je pobedu sa svojom porodicom.

 

Dobro je poznato da je Bekam jedan od suvlasnika ovog kluba, a čini se da je prelazak Lea Mesija u njegov tabor već krenuo da se isplaćuje u svakom smislu. 

 

Dok se radovao pobedi, Bekamu su pravili društvo supruga Viktorija, kao i njihovo dvoje najmlađe dece, Kruz i Harper. Viktorija je objavila zajedničke fotografije, uz čestitke svom suprugu.

 

— Vau! Kakva noć u Nešvilu! Ne možemo biti ponosniji na tebe, Dejvide. Volimo te mnogo. Šampioni — napisala je Viktorija Bekam.

 

Osim svoje porodice, ona je objavila Dejvidove fotografije s glumicama Riz Viterspun i Nikol Kidman, koje su takođe došle da ga podrže.

Ipak, fotografija s Nikol ubrzo je postala viralna...

 

 

Naime, na njoj, kako se čini, Nikol proždire pogledom Bekama i nežno ga grli. Instagram bruji o njenom ponašanju i govoru tela, a čak su i strani mediji preneli vesti o tome. 

 

— Hoću da me neko gleda kao Nikol Bekama, — Neko večeras spava na kauču zbog ovih fotki, — Nikol ga gleda kao da je užina, — Neko se zaljubio, a to nije Viktorija — samo su neki od komentara ispod fotografije.

 

nikol kidman na novoj fotografiji s dejvidom bekamomfoto: Instagram / Victoria Beckham

Bonus video

Šminkanje Viktorije Bekam: