"Vi niste niko!"

Ovo PONIŽENJE neće lako zaboraviti: Scena iz Madrida zbog koje je jasno – Pike neće imati jedan dan mira do kraja života

Poseban trenutak Đerara Pikea je uništen na brutalan način jer su, očigledno, baš svi oko njega vatreni obožavaoci Šakire, njegove bivše partnerke

Đerar Pike i Šakira tokom ljubavifoto: EPA/Andreu Dalmau

Nekadašnji španski fudbaler Đerar Pike posvećen je od završetka karijere svom projektu King's League, u okviru kog je proteklog vikenda organizovao veliki promotivni događaj u susretu novom turniru.


On ulaže mnogo truda, novca i vremena u King's League, a sada je u jednom noćnom klubu priredio veliki skup na kom je imao nameru da održi svečani govor... a onda ga je publika omela.


Naime, nakon što je Pike ustao s mikrofonom u ruci, masa se okrenula prema njemu i počela da skandira: "Šakira, Šakira" – ime njegove nekadašnje partnerke i popularne kolumbijske pevačice.

 

Kako fanovi pevačice tvrde, vidno iznervirani Pike odgovorio je:


Kako god, ja sam još uvek svetski šampion, a vi niste niko.

Uz to, tokom večeri se čula i Šakirina pesma "Waka, waka", koju je navodno tražio fudbalerov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Iker Kasiljas. U pitanju je himna Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010, zahvaljujući kojoj su se muzička zvezda i sportista i upoznali, na snimanju sada već čuvenog spota.


Katalonski mediji nedavno su pisali da Đeraru Pikeu smeta kada u provodu čuje Šakirinu muziku, pa je prilikom nedavne posete noćnom klubu Uniq u Andori zahtevao od vlasnika da tokom večeri ne bude puštena nijedna pesma njegove bivše vanbračne supruge.


Podsetimo, Šakira i Đerar Pike zajedno su proveli 12 godina i dobili sinove Milana i Sašu, a potom se razišli u aprilu 2012. Javna je tajna da je fudbaler prevario pevačicu sa studentkinjom Klarom Čijom Marti, s kojom je i danas u vezi, a Šakira se u više pesama osvrnula na bol koji joj je naneo.

 

 

BONUS VIDEO: Šakira postavila vešticu na terasi