odmah isprobajte

Kako da okrečite stan da prostor izgleda veći? Dizajnerka kuće Bekamovih otkrila TRIK koji ćete odmah ISPROBATI

Prilikom odabire materijala za krečenje boja bi trebala da bude ono na šta najviše treba da obratite pažnju 

foto: Shutterstock / M_Agency

Slavni par, Viktorija i Dejvid Bekam, ništa ne prepuštaju slučaju, pa su tako i brigu o uređenju svog doma prepustili iskusnoj dizajnerki prostora Keli Hopen.

 

Ona je tu da učini da njihov dom izgleda savršeno, a sada je odlučila da svoje male tajne podeli i sa ostatkom sveta.

 

Ovog puta ona se fokusirala na uređenje zidova, krečenje, odabir boja i tehnika, a sve u cilju postizanja vizuelno većeg prostora. 

 

 

Često pitanje koje ljudi sami sebi postavljaju kad krenu u adapataciju prostora u kojem žive jeste, koju boju odabrati, ali i da li zidove, vrata, nameštaj treba farbati istom bojom...

 

 Keli je sigurna i njen odgovor je defintivno "DA!"

 

- Staromodno je da sve farbate u belo. Pogotovo manje prostorije, treba da krečite u jednu boju (ne govorim o tamnim nijansama). Govorim o prelepim i neutralnim bojama koje odaju prostor vizualno većim - savetovala je ona.

 

Kako da okrečite prostor da vizuelno izgleda veći?foto: Prostock-studio / Alamy / Alamy / Profimedia

 

- Razmislite o hodniku. Mnogo vrata, ivica, lajsni. Ako krenete da ih farbate u različitim bojama, vizuelano će izgledati šareno i vaš mozak će poblesaviti - rekla je ona.

 

Dizajnerka veruje da treba maksimalno da iskoristite prirodno svetlo koje vam je dostupno i koje neutralne boje dodatno upotpunjuju. Tako će prostor da bude vizuelno veći!

 

Pogledajte u videu kako ova dizajnerka enterijera detaljno objašnjava: