njena oaza

Jedna boja je dominantna, a njen stil se ogleda u svemu: Stan Dragane Kosjerine u Beogradu je spoj udobnosti i modernog

0

Enterijer doma voditeljke Dragane Kosjerine deluje vrlo prijatno, udobno i opuštajuće, a sasvim je u skladu s njenim odevnim stilom

dragana kosjerina jedno je od omiljenih TV lica
dragana kosjerina jedno je od omiljenih TV licafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Dragana Kosjerina važi za jedno od najlepših TV lica u našoj zemlji, a spada i u dame koje su uvek odevene besporekorno i u skladu s prilikom.


Njen lični stil je vrlo otmen i spoj klasičnog i modernog, a on se ogleda i u njenom životnom prostoru, koji je uredila besprekorno i po svom ukusu.


Kosjerina, koja je rođena u Sarajevu, u Beogradu živi od pete godine, a upravo je u glavnom gradu Srbije izgradila svoj dom, udobno i prijatno gnezdo u kom traži mir i odmor posle napornog radnog dana.

 

1 / 7 Foto: dragana.kosjerina/Instagram


Voditeljka stanuje u prostranom i prozračnom stanu, koji je odlično osvetljen i odiše pozitivnom energijom, a na svom profilu na Instagramu je do sad tek u nekoliko navrata podelila fotografije iz svog doma.

 

Stanom Dragane Kosjerine dominira bela boja
Stanom Dragane Kosjerine dominira bela bojafoto: dragana.kosjerina/Instagram

Ono što je primetno jeste da je stan opremljen klasično, ali vrlo moderno, kao i da dominira bela boja.  Upravo su u ovoj boji udobna i velika ugaona garnitura, velika polica jednostavnog dizajna i saksijice.

 

Dragana je okružena knjigama, koje ispunjavaju police i nalaze se i na stolovima, a jednom prilikom je pokazala i pogled koji se pruža s njene terase.

 


Jedan od njenih omiljenih delova doma svakako je kutak u kom se voditeljka opušta slikajući i na koji padaju sunčevi zraci, pružajući joj svu inspiraciju i mir koji su joj potrebni.

 

Stan Dragane Kosjerine izgleda predivno
Stan Dragane Kosjerine izgleda predivnofoto: dragana.kosjerina/Instagram

 

makonda-tracker