sestra iz pakla

Rekla je da NIKAD TO ne bi uradila sestri — I ONDA JE URADILA: Kako je Kim Kardašijan podmuklo zabila Kortni nož u leđa

Kim Kardašijan uradila je sestri niz stvari zbog kojih je Kortni opravdano ljuta!

kim kardašijan razbesnela j i sestru i milione fanovafoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Rođene sestre i čuvene Kardašijanke, Kim i Kortni, koja je trenutno u drugom stanju nakon 10 VTO, trenutno su u velikoj zavadi, za koju se saznalo u novoj sezoni njihovog rijalitija, koji se trenutno emituje. Ovog puta, Kim je ta koja je odlučila da svoju sestru izda na potmuo način, što je Kortni učinilo besnom i povređenom.

 

Sve se desilo nakon Kortninog venčanja sa Trevisom Barkerom, na kome su njene sestre zbog stajlinga prozvane vampiricama i šeficama podzemlja, na ceremoniji u Portofinu, gde su glavni sponzori bili čuveni modni dvojac Dolče i Gabana, koje i Kim privatno obožava da nosi.

 

Naime, Kortni se udružila s dizajnerima prošlog proleća i, kako je sama rekla, osećala se posebno što su baš oni na taj način bili deo njenog posebnog dana i otvorili svoju modnu arhivu iz devedesetih za to venčanje. Međutim, njena sestra je rešila već u septembru da joj "otme to parče slave".

 

Već u septembru je Kim zasenila sestru postavši kreativna direktorka limited kolekcije koja je inspirisana legendarnim arhivskim komadima D&G od 1987. do 2007. godine, a iskorišćeni su i neki komadi viđeni na Kortninom venčanju!

 

kortni kardašijan od prošle godine je u braku, a glavni modni sponzor venčanja bili su dolče i gabanafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kortni je plakala i optužila Kim da je stavila dolare i pare ispred porodice, dok je Kim ostala prkosna i insistirala da ona "ne treba da traži dozvolu" za takve stvari.

 

Takođe je naglasila da je bila pažljiva kad je u pitanju Kortnino venčanje, radeći na kolekciji, te da je odbila predloge koji su bili isuviše slični onima viđenim na Kortninoj ceremoniji.

 

kortni smatra da ju je kim izdala mučkifoto: EPA-EFE/JASON SZENES

— Toliko je kolekcija koje sam htela da radim, radila nešto iz Madonine kolekcije, ali ona je nosila to na venčanju, pa sam rekla: ovo ne radimo. Ne radimo čipku koju je Kortni nosila na venčanju — rekla je Kim Kloi Kardašijan i njenom i Kortninom prijatelju Sajmonu Haku.

 

 

Zatim je pomenula crni veo, što je bio Kortnin izabrani aksesoar za venčanje u Italiji.

 

— Zaista sam mislila da sam pažljiva. Rekli su da hoće da radimo crne velove, a ja sam rekla da apsolutno ne može jer je to nosila Kortni na venčanju.

 

 

Doduše, ni priča o crnom velu nije se završila na tome: baš nakon što je Kim to ispričala, najnoviji Dolče i Gabana događaj koji se odvio u Italiji pokazao je njeno pravo lice. I pre nego što je podelila ikakve fotografije na društvenim mrežama, njena mama Kris Džener podelila je na Tviteru fotografije, kao i pevačica Anita.

 

 

I, gle čuda, Kim je uz korset-haljinu ponela dramatični crni veo koji pokriva njeno lice i veći deo njenog tela.

 

Kim je, inače, proglašena i sitničavom nakon što se izlanula oko toga koji je pravi razlog što nije izgledala srećno na Kortninom i Trevisovom venčanju. Naime, Kortni je ispričala Kendal Džener, njihovoj polusestri, da je čula od prijatelja da je Kim bila mrzovoljna sve vreme.

 

Napokon, priznala je o čemu se radilo: 

 

Ukrala si moju j****u zemlju venčanja i mog pevača.

 

 

Kim se, naime, udala za Kanjea Vesta u Italiji, gde je nastupao Andrea Bočeli, isti izvođač koji je pevao i Kortni...

 

Svađa je, za sada, završena time što su se sestre dogovorile da zaborave na D&G debakl i nastave dalje. Doduše, to je bilo pre nego što su Kimine fotke sa crnim velom dospele u javnost!