ne zaustavlja se

Šakira i ŠESTU pesmu posle raskida posvetila Pikeu?! Stihovi o kojima svi pričaju otkrivaju deo problema u njihovoj vezi

Uprkos glasinama da je nastavila dalje i da se viđa sa Luisom Hamiltonom, fanovi veruju da su stihovi još jedne njene pesme posvećeni bivšem

Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli duže od decenije i dobili dvoje decefoto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Kolumbijska pevačica Šakira rešila je posle rastanka od Đerara Pikea, španskog fudbalera i oca njene dece, da emocije pretoči u stihove, pa je više puta opevala raskid i njegovu prevaru.


Otkako ju je sportista prevario sa studentkinjom Klarom Čijom Marti, Šakira je "potkačila" bivšeg u pesmama "Te Felicito", "Monotonía", "TQG" i "Acróstico", a najviše pažnje privukla je hitom "Music Session 53", koju je snimila s argentinskim producentom Bizarrap-om.


Sada nam od Šakire stiže i pesma Copa Vacía, kolaboracija s kolumbijskim umetnikom Manuelom Turicom, a upućeni kažu da je ona još jedan "zamah" ka Đeraru Pikeu.

 


Uvek si zauzet, imaš mnogo posla. Bilo bi lepo, ljubavi moja, da imaš malo slobodnog vremena, opusti se na kauču i daj mi malo pažnje. Pusti telefon, stavi ruke na mene. Znam da si ti zgodan, ali ja sam zgodnija – peva Šakira u novoj pesmi.

 

Pike je, naime, uz to što je još uvek bio profesionalni fudbaler dok je bio sa Šakirom, nastupao za Barselonu i često putovao ili bio u karantinu, vodio i uspešnu kompaniju Cosmos, kojoj je bio izuzetno posvećen.

 

Da li se kolumbijska muzička zvezda osećala zapostavljeno zbog njegovih obaveza? Mogla bi da nam pokaže njena nova pesma!


Inače, Đerar Pike i Šakira razišli su se definitivno u aprilu 2022. godine, nakon 12 godina ljubavi, tokom koje su dobili sinove Milana i Sašu.

 

Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli duže od decenije i dobili dvoje dece FOTO: EPA/ALEJANDRO GARCIA
Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli duže od decenije i dobili dvoje dece FOTO: EPA/MARTA PEREZ
Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli duže od decenije i dobili dvoje dece FOTO: EPA/ANDREU DALMAU
Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli duže od decenije i dobili dvoje dece FOTO: EPA-EFE/JUANJO MARTIN
Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli duže od decenije i dobili dvoje dece FOTO: EPA/Andreu Dalmau
Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli duže od decenije i dobili dvoje dece FOTO: EPA/ALEJANDRO GARCIA


Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit svoje dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju – stoji u saopštenju za javnost koje je nekadašnji par izdao.


Uskoro su se pojavile glasine da je Pike varao Šakiru, a on je počeo da se pojavljuje u javnosti s devojkom Klarom Čijom. Otkriveno je potom mnogo detalja: kako je fudbaler dovodio ljubavnicu u njihovu kuću, kako je Klara Šakiri pojela džem od jagoda, kakav je odnos pevačica imala sa svekrvom...


Nakon svega, Kolumbijka se godinu dana nakon raskida sa sinovima preselila u Majami, a baš kad je delovalo da se strasti stišavaju, stiže novi hit u najavi!