šta vi mislite?

Sve je zapanjujuće slično: Kejt Midlton kopirala Megan Markl do najsitnijeg detalja?

Dok su fanovi Kejt Midlton uvereni da je u pitanju slučajnost, oni koji su naklonjeniji Megan Markl tvrde da je princezu inspirisala jetrva

Kejt Midlton i Megan Markl na jednom teniskom mečufoto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

U Liverpulu je u subotu okončana 67. Evrovizija, na kojoj je pobedu odnela švedska predstavnica Loren, sa svojom pesmom Tattoo.


Finale Evrovizije ostaće upamćeno po mnogim simpatičnim i uzbudljivim detaljima, a prvi smo videli već na samom otvaranju završne večeri festivala – kada se princeza od Velsa Kejt Midlton pojavila u uvodnom segmentu.


Supruga prestolonaslednika princa Vilijama izgledala je vrlo otmeno u elegantnoj plavoj haljini koju potpisuje dizajnerka Dženi Pekam, a u pitanju je asimetrična toaleta od šifona koja otkriva jedno rame i ukrašena je brojnim kristalima.

Savršen izbor uz njen prepoznatljivi verenički prsten koji je nekada pripadao princezi Dajani i minđuše sa safirima Kraljice Majke.


Radi se o još jednom nezaboravnom izdanju Kejt Midlton, a fanovi kraljevske porodice kažu da ovo nije prvi put da vidimo nešto slično!

 

Princeza od Velsa Kejt Midlton na otvaranju finala Evrovizijefoto: The Prince and Princess of Wales / Ferrari / Profimedia

Naime, oni koji su naklonjeniji njenoj jetrvi Megan Markl, vojvotkinji od Saseksa i supruzi princa Harija, tvrde da je ovo kopija haljine koju je nekadašnja američka glumica nosila prošle godine na dodeli NAACP nagrada!

 

U pitanju je plava kreacija s potpisom Kristofera Džona Rodžersa, takođe drapirana, gotovo identične plave nijanse i sa padom koji u potpunosti otkriva jedno rame.

 

Princ Hari i Megan Markl na dodeli NAACP nagrada 2022.foto: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

I ne samo to, već su obe dame kosu prebacile na jednu (istu) stranu, uvile je u blage talase i sve upotpunile visećim minđušama.


Da li je to samo slučajnost ili su stilisti Kejt Midlton zaista potražili inspiraciju u stilu Megan Markl, verovatno nećemo saznati nikad...