bila je jasna

Neki bi rekli da je ona SVEKRVA IZ PAKLA: Šta kaže majka Kristijana Ronalda o njegovom razlazu od Georgine Rodrigez?

Nakon što je umešala prste u sinovljevu vezu sa Irinom Šajk, majka velike fudbalske zvezde ima šta da kaže i za njegovu vezu sa lepom Georginom 

foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

U proteklih nekoliko meseci čuveni fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez često su na udar medija zbog navodne krize koju proživljavaju od kada su se preselili u Saudijsku Arbabiju.

 

Mnogi su nagađali šta je to što je stvorilo probleme u njihovoj vezi, a neke od njih uključivale su i Ronaldovu majku, Mariju Dolores Dos Santos Aveiro.

 

Prema pisanju stranih medija, par čak razmišlja i o razvodu. Tim povodom oglasila se i Marija Dolores, koja, reklo bi se, ima ogroman uticaj na odluke koje donosi njen sin. 

 

 

Uprkos svim tvrdnjama medija, Dolores Aveiro je demantovala da njen sin i snaja razmišljaju o raskidu. Treba napomenuti da su portugalska, španska, pa čak i arapska štampa već pisale da odnos između Georgine i Dolores Aveiro nije idealan.

 

Raniji izveštaji su ukazivali na to da je Ronaldova majka takođe imala problema sa njegovom bivšom partnerkom, ruskom manekenkom Irinom Šejk, a glasine tvrde da ona stoji iza njihovog raskida.

 

Ronaldova majka negira probleme sa Georginom Rodriguez.

 

Majka ima ogroman uticaj na odluke Kristijana Ronalda foto: printscreen/youtube


U međuvremenu, Ronaldo prolazi kroz težak period, jer je napustio Mančester Junajted da bi prešao u Saudijsku Arabiju i ostao na klupi na Svetskom prvenstvu 2022.

 

Mnogi sumnjaju da će Ronaldo ikada ponovo igrati za klub koji nastupa u velikim evropskim takmičenjima, s obzirom da se bliži kraj karijere.

 

- Sve je laž. Svi parovi se svađaju, ali ono što je napisano je laž - rekla je Dolores Aveiro.

 

Kada odluči da stavi tačku na karijeru, očekuje se da se Ronaldo vrati u Španiju i da se sa porodicom nastani u svojoj kući u Madridu.