hrabra

Nosila je blizance, izgubila bebu: Jelisaveta Orašanin podelila BOLNO SEĆANJE na vanteelesnu oplodnju i gubitak deteta

Put do prvog deteta lepoj glumici bio je težak 

foto: Nemanja Nikolić

Lepa glumica Jelisaveta Orašanin često deli detalje iz svog života sa pratiocima na društvenim mrežama, pa se o njenom životu dosta toga zna.

 

Ipak, imai onih nepoznatih detalja, o kojima glumica retko govori, jer joj je teško da se seća potresnih trenutaka kroz koje je morala da prođe na svom putu ostvarenja najvažnije životne uloge - uloge majke.

 

Ona je odlučila da otvoreno ispriča sve o procesu vantelesne oplodnje kroz koji su ona i njen suprug Miloš Teodosić prošli da bi dobili prvi dete. 

 

 

- Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze - ispričala je glumica gostujući u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

 

- Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra - rekla je Jelisaveta.

 

Jelisaveta je ispričala da je drugo dete dobila prirodnim putem i da tri meseca nije znala da je u drugom stanju.

 

Jelisaveta Orašanin otkrila kroz šta je prošla tokom vantelesne oplodnje foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Kod mene je na kraju ispalo sve kako treba. S Bogdanom nisam znala da sam trudna tri meseca - ispričala je poznata glumica.

 

Glumica se takođe prisetila i jednog nemilog događaja koji joj se dogodio dok je bila mala. Naime, ona je upala u DUnav, ali se, srećom, u blizini našao čovek koij je skočio za njom i spasio je od davljenja. 

 

- Okliznula sam se i upala u Dunav. Davila sam se. Sećam se drugarice, koja je vrištala, i nekog čoveka, a onda sam se isključila. Posle sam se probudila u kadi, jer me je sestra tuširala. Došla sam sebi. Mama nije shvatila što sam obučena. Posle je tražila tog čoveka, ali me je on samo doveo kući. Spasao me je pecaroš. Posle je čula od kolege na poslu ko je taj čovek, ali on je sutradan otišao na ratište. Od tada nisam čula za njega, a volela bih da ga sretnem. Dugo sam ga i sanjala. Neko mi pruža ruku. Pričala sam o tome sa psiholozima - ispričala je glumica gostujući na RTS.