"zahvalna sam"

10 godina nemaju apsolutno nikakav kontakt: Glumica o ćerki koju je otac odbacio

Tom Kruz svoju 17-godišnju ćerku Suri nije video 10 godina.

Glumica Kejti Holms iz braka sa Tomom Kruzom ima ćerku Suri Kruz.foto: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Kejti Holms je u braku sa holivudskim glumcem Tomom Kruzom dobila ćerku Suri Kruz 2006. godine.

 

Glumački par su se upoznali svega godinu dana ranije i verili nakon burnog dvomesečnog udvaranja, a venčali su se 2006. godine kada je Suri bila novorođenče.

 

Kejti i Tom su se razveli pet godina kasnije, a kako su nedavno pisali svetski mediji, popularni glumac ćerku nije video 10 godina i sa njom nema nikakav odnos.

 

Kao glavni razlog prekida kontakta se pojavljuju uverenja koje ima zbog Sajentološke crkve, a koja navodno nalažu da sajentolozi po pravilima svoje religije ne bi smeli da budu u kontaktu sa onima koji su napustili njihovu crkvu.

 

Sa druge strane, Kejti je potpuno uključena u život svoje ćerke i nikada nije krila koliko joj je majčinstvo važno. 

- Moj glavni cilj je da joj dam do znanja koliko je volim - rekla je glumica za People 2014. godine.

 

Kejti Holms je takođe u svojim intervjuima tokom godina naglašavala koliko joj je važno da svojoj ćerki pokaže koliko je ponosna na nju i na sva njena dostignuća, kao i koliko joj je majčinstvo proširilo vidike.

 

- Nisam znala koliko ljubavi imam u sebi. To je neodoljivo - rekla je dizajneru i prijatelju Zaku Pozenu za Glamour 2014. godine. 

 

- Svakog dana otkrivam sve više o ovom spektakularnom ljudskom biću kome sam postala majka - priznala je glumica tada. 

Ona je nedavno takođe za Glamour ispričala dosad nepoznate detalje o svojoj vezi sa Suri Kruz i istakla je koliko joj je važno da je zaštiti opisujući je kao "neverovatnu osobu".

 

- Ono što mi je bilo zaista važno u vezi sa mojom ćerkom, jer je bila tako izložena javnosti u mladosti jeste da volim da je zaštitim. Veoma sam zahvalna što sam roditelj, što sam njen roditelj. Ona je neverovatna osoba - rekla je glumica za Glamour. 

 

U intervjuu, Holms je takođe razgovarala o ulogama koje je njena ćerka igrala u njenim filmovima, kao što je pevanje uvodnih špica "Alone Together" i prethodno učestvovanje u "Rare Objects" kao pevačica.

 

Ponosna majka je otkrila da se nada da će Suri nastaviti da bude uključena u njene buduće projekte, jer joj predstavlja ogromnu radost što ćerku uključiti u svoje kreativne aktivnosti.

 

- Nadam se da će uvek nešto da radi u mojim filmovima. Uvek ću je pitati -
ispričala jke.

Za Kejti rad u filmskoj industriji podrazumeva negovanje osećaja porodice i stvaranje bezbednog, lepog i kreativnog prostora. Ona ceni priliku da podeli ovo iskustvo sa svojom ćerkom, koju opisuje kao svoje „srce“.

 

Glumica je prošlog meseca u intervjuu za Variety, podelila da je Suri gledala mamin hit tinejdžerske drame "Davson's Creek" i da su se obe "dobro nasmejale" tokom pandemije.

 

- Videla je tu seriju i mislim da je to verovatno čudno pošto je tinejdžerka. Nisam kao Moraš da gledaš mamine filmove.'Ali tokom pandemije, dobro smo se smejale zbog toga - ispričala je glumica i dodala:

 

- Ludo je imati ćerku koja je skoro istih godina kao i ja kada sam sve počela da se bavim glumom i snimam ovu seriju -