prefinjeno

Da li je haljina, komplet ili ništa od toga? Rođendanski stajling Dragane Mićalović će biti inspiracija Beograđankama

Čini se da lepa Dragana svakog dana zadaje nove modne zadatke armiji devojaka koje je prate na društvenim mrežama 

foto: Sonja Spasić

Lepa glumica Dragana Mićalović proslavila je svoj 32. rođendan u krugu najdražih prijatelja i članova porodice. 

 

Ona je rođendansku žurku upriličila u jednoj beogradskoj kafani, a cela ekipa je uživala u odličnoj muzici i druženju do kasno u noć.

 

Čini se da je iza Dragane jedna veoma lepa i uspešna godina i da ima razlog da se još hrabrije i jače uhvati u koštac sa godinom koja je pred njom.

 

 

Na njenoj rođendaskoj žurci, osim sestre Slobode Mićalović bile su i druge poznate ličnosti iz sfere muzike i glume, a lepa glumica je na Instagramu podelila i nekoliko prelepih fotografija.

 

Na jednoj od njih ona je u zagraljaju svoje veoma dobre drugarice Milice Pavlović. Dragana je veoma bliska sa pevačicom, a bila joj je i jedna od najvećih podrški na nedavno održanom velikom koncertu u Nišu. 

 

Ono što je sve zbunilo jesu njena delimično gola leđa, pa je bilo teško proceniti da li je ovo komplet ili haljina koja ima proreze u predelu leđa koji otkrivaju njeno izvajano telo. 

 

Za ovu priliku Dragana je ponela neobičan komplet od zelenog satena, koji je bio sačinjen od mini-suknje i sakoa koji kao da su iz jednog dela.

 

Dragana Mićalović u najneobičnijem stajlingu do sada foto: Instagram / hipokampelefentokamela

 

Bilo kako bilo, Dragana je izgledala fantastično, a njen, sada već svima dobro prepoznatljiv osmeh, nije skidala sa lica.

 

Ona se slikala sa prijateljima i gostima, a nakon što je oduvala broj 32 sa torte žurka se nastavila do duboko u noć.